Η αυτονομία του Samsung Galaxy S III στο μικροσκόπιο

13:13 15/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Το GSMArena απέκτησε ένα δείγμα του Samsung Galaxy S III και εξέτασε την αυτονομία. Η νέα ναυαρχίδα της Samsung χρησιμοποιεί έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, κι έτσι έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς συμπεριφέρεται το S III σε σχέση με τους διπύρηνους ανταγωνιστές του.

Μπορεί το S III να διαθέτει μια μπαταρία με ενεργειακή χωρητικότητα τα 2100mAh,
ωστόσο η 4,8 ιντσών οθόνη του αυξάνει αισθητά την ενεργειακή κατανάλωση σε σχέση με τα μικρότερα μοντέλα. Το GSMArena έως εκ τούτου εκτίμησε τη μέγιστη διάρκεια ομιλίας, την αυτονομία στο σερφάρισμα στο Web όπως και το μέγιστο χρόνο για την εκτέλεση βίντεο.

Το τεστ έδειξε ότι η μέγιστη αυτονομία ομιλίας ανέρχεται στις 10 ώρες και 20 λεπτά. Ένα αξιοσέβαστο αποτέλεσμα καθώς μόνο το Motorola DROID RAZR MAXX με 20 ώρες και 24 λεπτά, το Samsung Galaxy Note με 12 ώρες και 14 λεπτά, το Samsung Galaxy Wave 3 S8600 με 11 ώρες και 7 λεπτά το ξεπερνούν. Ο προκάτοχος του, το Galaxy S II, είχε αυτονομία 8 ώρες και 35 λετπά.

Το S III δείχνει την αδυναμία στο surfing στο Web ένεκα της οθόνης AMOLED που ενσωματώνει. Έτσι η αυτονομία του πέφτει στις 5 ώρες και 17 λεπτά κάτι που το κατατάσσει στο μέσο επίπεδο.

Κατά την επίδοση βίντεο το Samsung Galaxy S III παίρνει ξανά κεφάλι καθώς ξεπερνά τις δέκα ώρες. Μια εξαιρετική τιμή.

Στο standby mode το Samsung Galaxy S III αντέχει για 43 ώρες αν το smartphone χρησιμοποιείται ενεργά μια ώρα την ημέρα. Συνολικά έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα .

ΠΗΓΗ: GSMArena

© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα