Η WaveMotion παρουσιάζει το πανίσχυρο, μικρό, φορητό ηχείο OnTour Micro

01:52 14/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Η εταιρεία Harman International ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου, φορητού ηχείου JBL OnTour Micro. Το νέο αυτό ηχείο δίνει ζωή στην διασκέδαση από κάθε φορητή συσκευή, προσφέροντας ζωντανό και καθαρό ήχο.
Το JBL OnTour Micro είναι σχεδιασμένο για να γλυστρά εύκολα σε μία τσέπη ή σε ένα τσαντάκι, αλλά είναι σχεδιασμένο να αποδίδει τον θρυλικό, δυναμικό ήχο της JBL.

O
JBL Odyssey ευρέως φάσματος transducer, με τον οποίο είναι εξοπλισμένο το JBL OnTour Micro, εκπέμπει δυνατό, δυναμικό, μουσικό ήχο γεμίζοντας τον χώρο μας, ενώ οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου και το ενσωματωμένο καλώδιο stereo mini –jack, σας απαλάσσουν από περιττά καλώδια ή μπαταρίες.

Στην συσκευασία του JBL OnTour Micro περιλαμβάνεται ένα καλώδιο USB μαζί με minijack απόληξη, έτσι ώστε να μπορείτε να φορτίζετε από οποιαδήποτε θύρα USB ενός PC ή laptop αλλά και να ακούτε μουσική και από το PC ή το laptop.

Με μία πλήρη φόρτιση, το JBL OnTour Micro θα σας προσφέρει μέχρι και 6 ώρες αδιάλειπτης μουσικής απόλαυσης.

Το JBL OnTour Micro κέρδισε ήδη το πρώτο βραβείο σχεδίου, red dot design για το 2012.

Διαθεσιμότητα
Το JBL OnTour Micro είναι διαθέσιμο με Προτεινόμενη Λιανική €29,99 σε 4 καταπληκτικές αποχρώσεις, λευκό, carbon μαύρο, μαύρο με πορτοκαλί, και κόκκινο της φωτιάς. To JBL OnTour Micro βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων Public, Multirama, Cosmote, αλλά και σε όλα τα μεγάλα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα