Η Vodafone «φιλοξένησε» το Φερνάντο Σάντος σε κατάστημα της με τηλεδιάσκεψη

15:29 13/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, «φιλοξένησε» στο κατάστημα «προορισμός» Vodafone@The Mall Athens, μέσω τηλεδιάσκεψης από Πορτογαλία, τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου κ. Φερνάντο Σάντος.

Στη εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Μανωλάς καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ. Τάκης Φύσσας.

Λίγες ημέρες μετά την κλήρωση
για τους ομίλους του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας το 2014, ο κ. Σάντος μίλησε για τους αντιπάλους της Εθνικής Ομάδας και τις προοπτικές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Σάντος δήλωσε: «Μπορούμε να πούμε ότι η κλήρωση είναι αρκετά ανοικτή. Έχει αρκετές ομοιότητες με την κλήρωση που έγινε για το Ευρωπαϊκό πριν από δύο χρόνια. Είναι αλήθεια ότι δε μας κληρώθηκε μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένα μεγαθήριο, που καμία άλλη ομάδα δε θα ήθελε να κληρωθεί μαζί της. Μου φαίνεται λοιπόν ότι όλες οι ομάδες έχουν τις δικές τους μοιρασμένες πιθανότητες προκειμένου να περάσουν στον επόμενο γύρο».

Αναφορικά με το φαβορί του ομίλου δήλωσε: «Αν χρειαζόταν να δώσουμε τον τίτλο του φαβορί σε μια ομάδα που θα μπορούσε να έχει και το προβάδισμα είναι η ομάδα της Κολομβίας η οποία ξεχειλίζει ως ποιότητα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Επίσης έχει το πλεονέκτημα ως ομάδα της λατινικής Αμερικής είναι αρκετά συνηθισμένη στις κλιματολογικές συνθήκες που θα συναντήσουμε εκεί επομένως ξέρει πολύ καλά πώς να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστάσεις ενώ από την άλλη δε θα έχει και το πρόβλημα των πολύ μεγάλων ταξιδιών που θα κάνουν όλες οι Ευρωπαϊκές ομάδες που θα πάνε στη Βραζιλία όποτε λόγω αυτών των δύο παραγόντων συν το γεγονός ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα θα μπορέσουμε να τους δώσουμε τον τίτλο του φαβορί αλλά και πάλι με μικρό προβάδισμα».

Ο κ. Σάντος επίσης πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στους αντιπάλους μας συλλέγοντας πληροφορίες για αυτούς, να τους αναλύσουμε όσο το δυνατό γίνεται καλύτερα για να μάθουμε το αγωνιστικό τους στυλ, τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους . Είναι επίσης πάρα πολύ βασικό το θέμα της οργάνωσης δηλαδή το πώς θα οργανώσουμε όλη την αποστολή από νωρίς ξεκινώντας από το φιλικό παιχνίδι που έχουμε τον Μάρτιο».

Ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε με τη σειρά του: «Θα μελετήσουμε όλες τις ομάδες και με την κατάλληλη προετοιμασία που θα κάνουμε πριν το Μουντιάλ, πιστεύω θα εμφανιστούμε έτοιμοι για να ανταγωνιστούμε τρεις καλές ομάδες και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Πρώτη και μόνο η Vodafone στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της που ταξιδεύουν στην Πορτογαλία και χρησιμοποιούν το 4G δίκτυό της, να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες Mobile Internet αξιοποιώντας το 4G δίκτυο της Vodafone στη χώρα αυτή. Τα ίδια οφέλη απολαμβάνουν και όσοι συνδρομητές της Vodafone ταξιδεύουν σε Ιταλία, Ισπανία και Ρουμανία.

Με το δίκτυο 4G της Vodafone, οι συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση mobile internet με ταχύτητες 4G, που είναι 10 φορές πιο γρήγορες σε σχέση με άλλες τεχνολογίες. Παράλληλα, μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν αρχεία μεγάλου όγκου, να κάνουν streaming βίντεο υψηλής ευκρίνειας και να χρησιμοποιούν multimedia εφαρμογές όπως ποτέ άλλοτε.

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας στην πορεία της προς την κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση της Βραζιλίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα