Η Qualisys Software επίσημος Platinum Partner της SugarCRM σε Ελλάδα και Κύπρο

03:10 21/2/2014 - Πηγή: PC Nea
Το λογισμικό Sugar της ομώνυμης εταιρείας SugarCRM (http://www.sugarcrm.com), αποτελεί ένα σύγχρονο σύστημα Πελατοκεντρικής Διαχείρισης (CRM), που έχει αναπτυχθεί με τη λογική της αρχιτεκτονικής εμπορικού ανοικτού κώδικα (COS – Commercial Open Source).

Έχοντας υλοποιήσει πλήθος εγκαταστάσεων, σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις όπως: λιανικό εμπόριο, ασφαλιστικές εταιρείες, μεσιτικές, χρηματιστηριακές, κ.α., η Qualisys Software είναι πλέον Platinum Partner
της SugarCRM.

Η πλατφόρμα Πελατοκεντρικής Διαχείρισης της SugarCRM μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε οποιοδήποτε επιχειρησιακό περιβάλλον, προσδίδοντας μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη και λύση. Έχοντας την τεχνογνωσία, τα στελέχη της Qualisys Software, παρέχουν σε κάθε πελάτη, υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του.

H Qualisys Software είναι ο επίσημος Platinum Partner της SugarCRM στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Qualisys Software στη διεύθυνση (http://www.qualisys.gr) και στο τηλέφωνο 210 7647305.
Keywords
Τυχαία Θέματα