Η Portugal ZON Multimedia βασίζεται στην Ericsson

02:52 12/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Για να προσφέρει στους καταναλωτές την καλύτερη εμπειρία χρήστη, η ZON Multimedia –ο κορυφαίος πάροχος Διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης στην Πορτογαλία- επέλεξε την Ericsson, ως συνεργάτη για ολοκληρωμένα συστήματα και Υπηρεσίες Διαχείρισης για τη λειτουργία και συντήρηση του κέντρου δεδομένων της, καθώς και για συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Στο πλαίσιο της διετούς συμφωνίας, η Ericsson είναι υπεύθυνη για τη βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής
απόδοσης των πληροφοριακών συστημάτων της ZON και των τεχνολογιών πληροφορικής (IS / IT).

Με περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια πελάτες και ένα εθνικό δίκτυο οπτικών ινών, η ZON είναι ο κύριος πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης και νέας γενιάς ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Πορτογαλία.

Με την ανάθεση διαχείρισης πληροφοριακών συστημάτων και των τεχνολογιών πληροφορικής (IS / IT) στην Ericsson, η ΖON διαθέτει αποτελεσματικότητα και ευελιξία στις δραστηριότητές της, ενώ μπορεί να επικεντρωθεί ολοένα και περισσότερο στην παροχή υπηρεσιών καλύτερης ποιότητας για τους πελάτες της και στην ταχύτερη δρομολόγηση νέων υπηρεσιών.

Ο Luis Lopes, Γενικός Διευθυντής της ZON Multimedia, δήλωσε: «Επιλέξαμε την Ericsson, λόγω της παγκόσμιας εμπειρίας και της τοπικής παρουσίας στη διαχείριση σύνθετων έργων.
Η Ericsson έχει αποδείξει ότι διαθέτει την απαιτούμενη ικανότητα για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και είμαι βέβαιος ότι αυτή η συμφωνία θα μας επιτρέψει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στις επιχειρήσεις μας και πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά. Σε συνεργασία με την Ericsson, είμαστε σε θέση να εστιάσουμε στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών για τους πελάτες της ZON».

Ο Valter D/Avino, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Υπηρεσιών Διαχείρισης στην Ericsson, δήλωσε: «Οι πάροχοι έρχονται αντιμέτωποι με ολοένα και πιο περίπλοκο ΙΤ περιβάλλον και πρέπει να βρουν τρόπους για την απλοποίηση των ΙΤ εφαρμογών τους. Με τις Υπηρεσίες Διαχείρισης, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας και τις δυνατότητες των ολοκληρωμένων συστημάτων έχουμε ενισχύσει τις δυνατότητές μας, λαμβάνοντας ένα νέο ηγετικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό και στη βελτιστοποίηση των IT υποδομών, με την ίδια αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που δείξαμε σε τηλεπικοινωνιακά έργα.
Αυτή η συμφωνία αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι η Ericsson είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τον Τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Ericsson αναλαμβάνει την ευθύνη για την καθημερινή λειτουργία και συντήρηση των data centers της εταιρείας ZON, συμπεριλαμβανομένου του hardware, του λογισμικού, των λειτουργικών συστημάτων, των databases, της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (backup) και της αποθήκευσης (storage).

Επιπλέον, η Ericsson θα λειτουργεί ως σύμβουλος και συνεργάτης για τα συστήματα ολοκλήρωσης, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση των IT διαδικασιών μέσω της χρήσης των προτύπων της βιομηχανίας, όπως τo Information Technology Infrastructure Library (ITIL).

Αυτή η ανακοίνωση ‘χτίζει’ πε
Keywords
Τυχαία Θέματα