Η PHILIPS συμμετείχε με καινοτόμες επαγγελματικές οθόνες και λύσεις στην έκθεση ISE 2013

21:04 15/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας που διαθέτει τις επαγγελματικές οθόνες Philips, παρουσίασε στην έκθεση ISE 2013 (Integrated Systems Europe), στις 29-31/1 στο Άμστερνταμ, καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις που εντυπωσιάζουν.
Στα highlights περιλαμβάνονται τα Videowall, το Multi-user Touch table με 32 σημεία αφής, το Multi-user Touch Kiosk
120 εκ (47”), καθώς και οι επαγγελματικές οθόνες για τους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας. Επιπλέον, η MMD παρουσίασε το UPP!, ένα cloud-based εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιεί Android 4 user interface. Ακόμα, στην έκθεση οι επισκέπτες είδαν την πρώτη επαγγελματική 3D χωρίς γυαλιά LED οθόνη.

Multi-user Touch Table για την διαδραστική εμπειρία των πελατών

Το 55” (140 εκ) touch table BDT5535GS είναι μια ευέλικτη διαδραστική οθόνη με 32 σημεία αφής, με δυνατότητα ανάκλησης και προσαρμογής του ύψους της. Το Multi-user Touch table μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από πολλούς ανθρώπους και όταν βρίσκεται σε όρθια θέση χρησιμοποιείται και ως Multi-user Touch Kiosk.

Philips Brochure Selector: Multi-user Touch Kiosk

Με την οθόνη Philips Brochure Selector BDT4785EK οι πελάτες μιας εταιρίας μπορούν να επιλέξουν από την οθόνη το φυλλάδιο που τους ενδιαφέρει και να το λάβουν κατευθείαν στο email τους. Η οθόνη 120εκ (47”) Multi-user Touch screen διαθέτει το λογισμικό Omnitapps Brochure Selector, ένα application για τη διαχείριση και την ανανέωση των εταιρικών εντύπων pdf. Οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν τα έντυπα της επιλογής τους απευθείας στο email τους ή να τα αντιγράψουν σε ένα USB stick. Πρόκειται για μια οθόνη ιδανική για εταιρίες που συμμετέχουν σε εκθέσεις.

Στη φετινή έκθεση ISE χρησιμοποιήθηκαν είκοσι οθόνες BDT4785EK Multi-user Touch Kiosks, εξοπλισμένες με ειδικό λογισμικό πλοήγησης για την καθοδήγηση των επισκεπτών στους εκθεσιακούς χώρους.

Γιγαντιαία Videowall

Τα νέα Videowall της Philips Public Signage άγγιξαν ακόμα πιο εντυπωσιακά ύψη και έφτασαν τα 4 μέτρα στη φετινή έκθεση ISE. Με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο στην πρόσοψη, τα μοντέλα BDL5587XL και BDL4681XU δημιουργούν ένα στήσιμο πολλαπλών οθονών που σχεδόν δεν ξεχωρίζει η μία οθόνη από την άλλη.

Ζωντανά χρώματα και έντονες αντιθέσεις, σε συνδυασμό με την υψηλή φωτεινότητα, διασφαλίζουν την ευκρίνεια της εικόνας όσο φωτεινό και αν είναι το περιβάλλον. Όλα τα μοντέλα Videowall είναι προ-ρυθμισμένα, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη χρωματική ακρίβεια. Διαθέτουν επιπλέον «έξυπνα» χαρακτηριστικά, όπως: αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας, αισθητήρα θερμοκρασίας για την αποφυγή ζημιών από την υπερθέρμανση και μια ρυθμιζόμενη ένταση του οπίσθιου φωτισμού για τη μείωση κατανάλωσης της ενέργειας.

Η ψηφιακή σήμανση αναβαθμίζεται με το UPP!
Το Upgrade Public Signage Player (UPP!) είναι μια καινοτόμα συσκευή ψηφιακής σήμανσης που επιτρέπει τη διαχείριση cloud-based περιεχομένου σε Android 4.0 interface. Μόλις 90 γραμμάρια βαρύ, το UPP! χρησιμοποιείται αποκλειστικά στις οθόνες Philips Public Signage, καταργώντας την ανάγκη για ακριβά media players ή H/Y. Το UPP! έχει πρόσβαση σε αρχεία που έχουν αποθηκευτεί σε cloud-based λογαριασμό. Apps, παρουσιάσεις και ρυθμίσεις μπορούν άνετα να ελέγχονται από ένα smartphone, ένα tablet ή ένα Wi-Fi computer. Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, μηνύματα, τιμοκατάλογοι ή μενού είναι μόλις ένα κουμπί μακριά!

3D χωρίς γυαλιά: η νέα εμπειρία ψηφιακής σήμανσης

Ιδανική για δημόσιους χώρους είναι η νέα 3D LED οθόνη χωρίς γυαλιά BDL5535VS της Philips, που προσφέρει μοναδική 3D εμπειρία χάρη στα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της. Πρόκειται για μία οθόνη υψηλής απόδοσης που διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες σε διάφορα επίπεδα εφαρμογών. Η επικοινωνία των εμπορικών και διαφημιστικών μηνυμάτων αποκτά άλλη διάσταση. Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Tilburg έδειξε ότι με τη χρήση 3D οθόνης μέσα στο κατάστημα, το κοινό αφιερώνει 45% περισσότερο χρόνο στην παρακολούθηση των διαφημιστικών μηνυμάτων.

Νέες οθόνες για τους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας

Για πρώτη φορά η Philips Public Signage συνεργάζεται με την Philips IT Monitors για να προτείνουν ειδικά σχεδιασμένες λύσεις στους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας.

Ο Wilfred de Man, Γενικός Διευθυντής της Philips Public Signage EMEA σχολίασε: “Με τις τελευταίες ανακοινώσεις μας υπογραμμίζουμε τη φιλοδοξία μας να είμαστε one-stop shop για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και λύσεων ψηφιακής σήμανσης.”
Keywords
Τυχαία Θέματα