Η Nokia προσφέρει την εμπειρία Lumia σε χαμηλότερη τιμή

19:36 3/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Nokia παρουσίασε τα σχέδια της αναφορικά με την επέκταση του μοναδικού Lumia σε περισσότερους χρήστες και αγορές από ολόκληρο τον κόσμο.

Tο νέο Nokia Lumia 610 είναι η τέταρτη και ταυτόχρονα πιο προσιτή συσκευή Lumia, ένα smartphone ειδικά σχεδιασμένο για να εισάγει το νεανικό κοινό στον κόσμο των Windows Phone.


Tο Nokia Lumia 610 διευκολύνει την επικοινωνία με τους φίλους μας, προσφέρει ταχύτατη πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα, και βοηθά να συγκεντρώσουμε όλες μας τις επαφές από κινητό, email, Facebook, Twitter και LinkedIn σε ένα μέρος.

Επίσης, χάρη στον Internet Explorer κάνει πιο εύκολη την περιήγηση στο διαδίκτυο και παρέχει πρόσβαση σε παιχνίδια μέσω του Xbox Live. Εξοπλισμένο με Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport, Nokia Music, καθώς και όποιες από τις χιλιάδες εφαρμογές του Windows Phone Marketplace σας ταιριάζουν, το νέο Lumia γίνεται μια απολύτως προσωπική απόλαυση.

Με προφίλ που ξεχωρίζει και στρογγυλεμένες μεταλλικές άκρες, το Nokia Lumia 610 έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει ένα αίσθημα ποιότητας και ξεχωριστής έμπνευσης. Διατίθεται σε λευκό, βαθύ μπλε, ματζέντα και μαύρο, με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 189 ευρώ, και αναμένεται στα καταστήματα μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Η δημιουργία Nokia Lumia 610 έγινε εφικτή χάρη σε μια καινούρια έκδοση του λογισμικού Windows Phone 7.5 που ανέπτυξε η Microsoft. Η συγκεκριμένη έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο, προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Windows Phone ώστε να μειώνονται οι απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ και μνήμη, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ανεπηρέαστες τις επιδόσεις και την εμπειρία χρήσης.

Επιπλέον, η νέα έκδοση των Windows Phone θα καλύπτει τις απαιτήσεις της κινεζικής αγοράς, τόσο από πλευράς γλώσσας, όσο και από πλευράς τεχνολογίας δικτύων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Nokia να ανακοινώσει τα σχέδια της για την εισαγωγή των smartphones της σειράς Lumia στην Κίνα μέσα στους επόμενους μήνες, τόσο για δίκτυα CDMA, όσο και WCDMA.

Αμέσως μετά την παρουσίαση του Nokia Lumia 900 ως το πρώτο LTE smartphone, η Nokia ανέπτυξε μια παραλλαγή DC-HSPA, η οποία υποστηρίζει συνδέσεις data 42Mbits (download) σε χώρες όπου δεν υπάρχει διαθεσιμότητα LTE.

Tο Nokia Lumia 900 διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών και τεχνολογίας ClearBlack AMOLED, που προσφέρει μια μοναδική αίσθηση στη λειτουργίας αφής ενώ εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα απεικόνισης. Επίσης, διαθέτει την μπαταρία με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που διαθέτει η Nokia, γεγονός που καθιστά το Lumia την ιδανική συσκευή για παρακολούθηση βίντεο ή την απόλαυση μουσικής.

Η κύρια κάμερα του Nokia Lumia 900 διαθέτει οπτικά της Carl Zeiss, ειδικά σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο μοντέλο, μεγάλο άνοιγμα φακού για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και ευρυγώνιο φακό που υποστηρίζει λήψεις φωτογραφιών σε φορμά 16:9.

Παράλληλα, είναι το πρώτο Lumia το οποίο διαθέτει και δεύτερη κάμερα στην μπροστινή όψη, εξοπλισμέν
Keywords
Τυχαία Θέματα