Η Nike γιορτάζει το πρώτο πρωτάθλημα NBA του LeBron James με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ

02:46 28/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Με σκοπό να τιμήσει ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην καριέρα του LeBron, η Nike παρουσιάζει μια νέα καμπάνια αφιερωμένη στην επιμονή και την αποφασιστικότητα που απαιτούνται για να κατακτηθεί ένα πρωτάθλημα.
Το μήνυμα του τηλεοπτικού σποτ, που προβλήθηκε για πρώτη φορά μετά τη νίκη της ομάδας του Μαϊάμι, είναι κάτι που ο LeBron ήξερε
όλη του τη ζωή: η μοίρα κερδίζεται, δεν χαρίζεται.

Από την πρώτη του σεζόν, το 2003, ο LeBron έχει κάνει ένα επικό ταξίδι, ένα ταξίδι γεμάτο προσμονή, επιτυχίες, προκλήσεις και νίκες. Το σποτ της Nike αφηγείται τα σημαντικότερα γεγονότα στη σταδιοδρομία του LeBron που σημάδεψαν την πορεία του προς τη νίκη.

Η ιστορία ξεκινά με την κατασκευή ενός δαχτυλιδιού από έναν χρυσοχόο, δείχνοντας τα βήματα του LeBron προς την επιτυχία τότε που ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός αθλητής. Ο χρυσοχόος συνεχίζει τη δουλειά του ενώ ο LeBron γνωρίζει επιτυχίες και αποτυχίες τα πρώτα οκτώ χρόνια του στο ΝΒΑ και τελειώνει ακριβώς όταν το δαχτυλίδι πρέπει να παραδοθεί στον LeBron, που έχει ανακηρυχθεί τρεις φορές πολυτιμότερος παίκτης, με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματός του.

Η προβολή του σποτ έγινε για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του Μαϊάμι και συνεχίζει να προβάλλεται παγκοσμίως από τα ψηφιακά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ολόκληρο το σποτ εδώ http://youtu.be/hjvn0oR5uEY, επισκεφθείτε το http://www.nikeinc.com/news/lebron-james-destiny-earned-not-given για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το http://www.facebook.com/NikeBasketballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα