Η Microsoft Ελλάς και το Skroutz παρουσιάζουν μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή

14:06 10/12/2015 - Πηγή: PC Nea
H Microsoft Ελλάς σχεδίασε μια ολοκαίνουρια mobile εφαρμογή για τους καταναλωτές του Skroutz, με στόχο να ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη και να απλοποιήσει την περιήγηση του στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας.
Η εφαρμογή είναι από σήμερα διαθέσιμη για download και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία e-shopping στους χρήστες κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα
Windows 10, καθώς σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.

Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να αναζητήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, να συγκρίνουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και να αποφασίσουν γρήγορα και on-the-go ποιο είναι αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο. Επιπλέον, εξυπηρετεί και όσους θέλουν να δουν το προϊόν πριν το αγοράσουν, καθώς εντοπίζει άμεσα και εύκολα τα κοντινότερα σημεία πώλησης. Με τη νέα εφαρμογή που σχεδίασε η Microsoft για τους καταναλωτές του Skroutz, το shopping γίνεται γρήγορα και ευχάριστα, μετατρέποντας την ηλεκτρονική αγορά σε μια μοναδική εμπειρία.

Με τη δημιουργία και αυτής της εφαρμογής, η Microsoft αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την διάθεση να επενδύσει στο mobility μέσα από όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.
Keywords
Τυχαία Θέματα