Η Media Markt «κολυμπάει» στις εκπτώσεις

10:28 18/7/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Media Markt κολυμπάει στις εκπτώσεις με νέα καλοκαιρινή καμπάνια και μοναδικές προσφορές, όπου για άλλη μια φορά οι πράκτορες του τζάμπα μάχονται κατά της ακρίβειας. Οι απίστευτες τιμές και οι πολλές άτοκες δόσεις αποτελούν μια νότα δροσιάς στο ήδη καυτό καλοκαίρι.

Η
Νο1 σε πωλήσεις εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη εγκαινιάζει τις εκπτώσεις με μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές σε όλα τα προϊόντα και μέχρι 36 άτοκες δόσεις. Από τις 14 έως τις 31 Ιουλίου 2014, αγοράζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και πληρώνετε μετά, καθώς για αγορές άνω των 600€, ισχύουν 36 άτοκες δόσεις, 24 δόσεις για αγορές 300 - 500€ και 12 δόσεις για ποσά από 149 έως 299€ με τη χρήση κάθε πιστωτικής κάρτας ή έκδοση νέας κάρτας από τη Citibank.

Επιπλέον, όλοι οι φίλοι της Media Markt, από κάθε περιοχή της Ελλάδας, μπορούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές προσφορές με μοναδικές εκπτώσεις και τις άτοκες δόσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και μέσω τηλεφώνου. Η μοναδική Media Markt αγοραστική εμπειρία και οι πιο τζάμπα τιμές έρχονται στην πόρτα σας, όπου κι αν βρίσκεστε.
Keywords
Τυχαία Θέματα