Η LG ξεχωρίζει για το σχεδιασμό των προϊόντων της στα RED DOT AWARDS 2014

10:13 25/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics (LG) γνωστή για τον υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακό σχεδιασμό των προϊόντων της έλαβε 33 Red Dot Awards, συμπεριλαμβανομένων δύο ιδιαιτέρως σημαντικών βραβείων- στην κατηγορία "Best of the Best" για το G Flex και το Smart 3D Blu-ray Home Cinema
System.

Με περισσότερες από 4.800 συμμετοχές φέτος, τα διεθνώς αναγνωρισμένα Red Dot Awards είναι ένα από τα τρία σημαντικότερα βραβεία σχεδιασμού στη βιομηχανία, μαζί με τα iF Design Award και IDEA (International Design Excellence Award).

«Τα φετινά αποτελέσματα της βράβευσης Red Dot επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας για υψηλό σχεδιασμό σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων μας,» είπε ο Dr. Scott Ahn, Chief Technology Officer της LG. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιδόσεις μας και φέτος, ξεπερνώντας τον αριθμό των 27 βραβείων που λάβαμε το περασμένο έτος ανάμεσα στα οποία είχε ξεχωρίσει η Curved OLED στην κατηγορία ‘Best of the Best’».

Το LG G Flex, το οποίο έχει ήδη διακριθεί ως Χρυσός Νικητής στα 2014 iF Design Awards, υπογραμμίζει τη σχεδιαστική υπεροχή και την καινοτομία της εταιρείας. Ο εργονομικός σχεδιασμός με την κάθετη κυρτή οθόνη του G Flex, ειδικά σχεδιασμένη να ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου, προσφέρει εκτός από πρωτοποριακό design και ασύγκριτη εμπειρία θέασης με την 6 ιντσών οθόνη να διευκολύνει τον χρήστη όταν το κρατάει στα χέρια του.

Επιπλέον, το Smart 3D Blu-ray Home Cinema (Model BH9540TW) της LG προσφέρει 3D surround επεξεργασία, σύστημα ήχου 9.1 καναλιών μεταδίδοντας ήχο ισχύος 1460 και εντυπωσιακές δυνατότητες video. Σε premium μαύρο και ασημί χρώμα συμπληρώνει το σχεδιαστικό ύφος των επίπεδων τηλεοράσεων της εταιρείας ενώ ταιριάζει διακριτικά σε κάθε σαλόνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα τα προϊόντα της LG που επίσης διακρίθηκαν στα 2014 Red Dot Awards είναι τα παρακάτω: ο φούρνος μικροκυμάτων (Μοντέλο LMHM2237ST), το LG G2 smartphone, το LG G Pad 8.3, η 77-ιντσών ULTRA HD CURVED OLED TV (Μοντέλο 77EC9800), το LG Door-in-Door™ ψυγείο σε μαύρο ανοξείδωτο χάλυβα (Μοντέλο V9500), πλυντήρια, συσκευές κουζίνας αερίου και το Lifeband Touch fitness band.
Keywords
Τυχαία Θέματα