Η Kidscom πάει Ρουμανία

05:18 27/5/2014 - Πηγή: PC Nea
H Kidscom εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην Ρουμανία. Έπειτα από 10 χρόνια δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά, η εταιρία ΚΑΦΟΥΝΗΣ ταξιδεύει την Kidscom ως τη γειτονική Ρουμανία παρουσιάζοντας στην τοπική αγορά ένα νέο κατάστημα βρεφικών ειδών.

Σε 300 τ.μ. στο κέντρο της πόλης Cluj-Napoca, στο ομορφότερο κατάστημα της χώρας, το κοινό θα μπορεί πλέον να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία βρεφικών ειδών και προϊόντων για τη μέλλουσα μητέρα και το μωρό. Η Kidscom περιλαμβάνει ανάμεσα στις αποκλειστικές
της συνεργασίες στην Ελλάδα σημαντικά Brands όπως Maclaren, Recaro,Sparco, Nuna, Joie, Concord και πολλές άλλες.

Στο νέο κατάστημα της Ρουμανίας οι πελάτες θα μπορούν να βρουν όλα τα είδη που βρίσκονται και στα καταστήματα της επιχείρησης στην Ελλάδα.

Η Kidscom διαθέτει ήδη 5 καταστήματα στην Ελλάδα & 2 στην Κύπρο ενώ ταυτόχρονα με τη δημιουργία του www.kidscom.gr η εταιρία καλύπτει και μέσω διαδικτύου τις ανάγκες των πελατών της.

Για την αγορά της Ρουμανίας η Kidscom έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία του www.kidscom.ro μέσω του οποίου οι πελάτες της από ολόκληρη τη Ρουμανία θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και online.

Η σημαντική αυτή επέκταση σηματοδοτεί την πρόθεση της Kidscom να καταστεί ο νούμερο ένα προορισμός για τις συνολικές αγορές που αφορούν το μωρό και τους γονείς, εξακολουθώντας να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα