Η Huawei παρουσιάζει τη νέα λύση Τηλεπαρουσίας

00:57 15/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιακής τεχνολογίας (ICT) παγκοσμίως, παρουσίασε το πρώτο σύστημα τηλεπαρουσίας 1080p 50/60fps, ViewPoint TP3106.

Το ViewPoint TP3106, υπηρετεί τη δέσμευση της Huawei’s να προσφέρει κορυφαία καινοτόμα τεχνολογία σε επιχειρήσεις, και βοηθά πολυεθνικούς οργανισμούς να επικοινωνούν καλύτερα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το ViewPoint TP3106 της Huawei
πρόκειται για το πιο προηγμένο σύστημα επικοινωνίας με εικόνα. Ο εργονομικός του σχεδιασμός αλλά και η κομψή του εμφάνιση καθιστούν το ViewPoint TP3106 ιδιαίτερα φιλικό στον τελικό χρήστη. Στα πλεονεκτήματα του περιλαμβάνεται η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση bandwidth, έως και 30% κάτω από τον μέσο όρο της αγοράς, εξαιρετική εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ποιοτικός ήχος surround, που προσφέρει μοναδική εμπειρία στον χρήστη, φέρνοντας τον πιο «κοντά» στον συνομιλητή του.

Επιπλέον το ViewPoint TP3106 της Huawei, έχει κατασκευαστεί σε μια ανοικτή πλατφόρμα, που μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα συστήματα επικοινωνίας, συστήματα IP multimedia καθώς και «παραδοσιακά» συστήματα video conferencing. Με τα πλούσια χαρακτηριστικά που προσφέρει, ο χρήστης μπορεί να συμμετέχει σε «τηλεδιασκέψεις» οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από οποιαδήποτε «έξυπνη» συσκευή.

Το σύστημα τηλεπαρουσίας ViewPoint TP3106 είναι απλό στη χρήση και τη διαχείριση, και μπορεί να αναβαθμίσει την επικοινωνία σε διάφορους οργανισμούς και κλάδους όπως η εκπαίδευση, υγεία, η δημόσια διοίκηση, και μονάδες αμέσου δράσης.

Η Huawei κατέχει περισσότερες από 600 πατέντες για εφαρμογές τηλεδιάσκεψης, και κατέχει σημαντική θέση σε διάφορους οργανισμούς πιστοποίησης όπως το SG16 της ITU-T. Τα προϊόντα τηλεπαρουσίας της Huawei, ήδη χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 50 χώρες, όπως Αυστραλία, Βραζιλία, Ινδία, Μεξικό, Νότια Αφρική, και Ηνωμένο Βασίλειο.

“Οι ανάγκες του πελάτη και του κλάδου, ανέκαθεν οδηγούσαν την αναπτυξιακή πορεία της Huawei,” δήλωσε σχετικά ο κ. William Xu, Πρόεδρος του τομέα Επιχειρησιακών Λύσεων της Huawei (Enterprise). “Στόχος μας είναι με το σύστημα τηλεπαρουσίας ViewPoint TP3106, να προσφέρουμε στους επιχειρησιακούς μας πελάτες μια επικοινωνιακή εμπειρία ‘Ενός Κόσμου – Μιας Ομάδας’ face-to-face, βοηθώντας έτσι στην ραγδαία αύξηση της αποδοτικότητας, με την παράλληλη μείωση κόστους. ”

Κατά τη διάρκεια του ITU Telecom World 2011, η Huawei παρουσίασε επίσης μια γκάμα από λύσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την αποδοτικότητα του δημόσιου τομέα, και με αυτό τον τρόπο να δώσουν ώθηση σε κρατικές οικονομίες. Παραδείγματα τέτοιων λύσεων αποτελούν το e-education και το e-transport που ενδυναμώνουν το δημόσιο τομέα δημιουργώντας «έξυπνες πόλεις».

Oι λύσεις για «έξυπνες πόλεις» της Huawei μπορούν να αυξήσουν τη δημόσια ασφάλεια μέσα από έξυπνη βίντεο-παρακολούθηση με χαρακτηριστικά όπως facial recognition, invasion detection και αναγνώριση εγκαταλελειμμένων αντικει
Keywords
Τυχαία Θέματα