Η Golden Union επιλέγει MPS της Lexmark

10:33 5/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία & FYROM, ανέλαβε την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου έργου MPS για τον Όμιλο εταιριών Golden Union.

Η Golden Union αποφάσισε να ανανεώσει τον
εξοπλισμό διαχείρισης εγγράφων & να ενοποιήσει τις διαφορετικές συσκευές (εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά, fax κλπ.) με σύγχρονα πολυμηχανήματα.
Η διαχείριση των αναλώσιμων (παραγγελίες, παραδόσεις, συλλογή χρησιμοποιημένων κλπ.), καθώς και οι υπηρεσίες after-sales service πραγματοποιούνται μέσω των αυτοματοποιημένων εργαλείων που η εταιρεία διαθέτει για το σκοπό αυτό.

Η χρήση της πλατφόρμας MPS Dashboard την οποία έχει αναπτύξει η εταιρία επιτρέπει σε εξουσιοδοτημένους χρήστες του πελάτη να καταχωρούν αιτήματα after-sales support & να έχουν πλήρη εικόνα των μετρήσεων κάθε συσκευής (με δυνατότητα reporting ανά κέντρο κόστους), των μηνιαίων χρεώσεων & των αντίστοιχων παραστατικών που έχουν εκδοθεί.

Τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων (MPS) της Lexmark έχουν εμπιστευθεί πολλές εταιρείες παγκοσμίως, από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Πολύ σημαντικός είναι ο υψηλός βαθμός ανανέωσης τέτοιου είδους συμβολαίων, ο οποίος αγγίζει το 97%, γεγονός που επισφραγίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που η εταιρία προσφέρει.
Keywords
Τυχαία Θέματα