Η Fresh Line κάνει κλικ στο Amazon Αγγλίας

12:51 22/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Στις σελίδες του μεγαλύτερου online retailer της Ευρώπης, του Amazon Αγγλίας, θα μπορούν να βρουν πλέον οι πελάτες της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών Fresh Line τα προϊόντα τους, μετά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρία φυσικών καλλυντικών και το Amazon.co.uk.

Πάνω από 30% των προϊόντων της Fresh Line είναι ήδη διαθέσιμα στην κατηγορία Beauty
του Amazon Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος, ενώ παράλληλα, η γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων εμπλουτίζεται διαρκώς, προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις των καταναλωτών της Fresh Line από την Αγγλία, την Ιρλανδία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η διευθύνουσα σύμβουλος, κυρία Ναταλί Βαγιωνή, δήλωσε σχετικά ότι «Μας γεμίζει υπερηφάνεια να βλέπουμε τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού διανομέα παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν τη συνεργασία, η οποία δίνει την ευκαιρία σε καταναλωτές από όλη την Ευρώπη να δοκιμάσουν καλλυντικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την Ελλάδα, όχι μόνο λόγω των ονομάτων τους αλλά και λόγω της φιλοσοφίας ανάπτυξής τους που βασίζεται σε συγγράμματα αρχαίας ελληνικής βοτανοθεραπείας και αρωματοθεραπείας. Η συμφωνία αυτή επισφραγίζει την πεποίθησή μας πως τα ελληνικά προϊόντα δεν υστερούν έναντι των ξένων, ίσα, ίσα διαπρέπουν στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Amazon.co.uk αποτελεί το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό παράρτημα του Αμερικάνικου online κολοσσού Amazon.com, προσφέροντας στους επισκέπτες του πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα από 30 διαφορετικές κατηγορίες, όπως βιβλία, ρούχα, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης και πολλά ακόμα. Αναλογιζόμενοι, δε, το μέγεθος της συγκεκριμένης συνεργασίας, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: την πιο «πολυσύχναστη» ημέρα της προηγούμενης χρονιάς, στις 3 Δεκεμβρίου, 3.5 εκατομμύρια προϊόντα πουλήθηκαν μέσω του Amazon.co.uk, φτάνοντας σε ρυθμό πωλήσεων 41 προϊόντων το δευτερόλεπτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα