Η EMC προχωρά στην αναδιοργάνωση της διοικητικής της ομάδας

08:50 14/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η EMC ανακοίνωσε ότι προχωρά στην αναδιοργάνωση της ανώτατης διοικητικής της ομάδας για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA), με σκοπό να επιταχύνει την ανάπτυξη στην περιοχή και να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στους πελάτες της και τη διαδικασία μετάβασης τους προς το cloud computing.


Επικεφαλής για την ευρύτερη περιοχή της EMEA τίθενται
πλέον δύο ιδιαιτέρως έμπειρα στελέχη της ανώτατης διοικητικής ομάδας της EMC, τα οποία και αναβαθμίζονται. Πιο συγκεκριμένα, στη θέση του Προέδρου με τομέα ευθύνης την περιοχή EMEA-North τοποθετείται ο κ. Adrian McDonald, ενώ στη θέση του Προέδρου για την περιοχή EMEA-South ορίζεται ο κ. Christian Hiller.

Και τα δύο στελέχη αναφέρονται απευθείας στον κ. Bill Scannell, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της EMC για τις γεωγραφικές περιοχές EMEA, Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Ο κ. Scannell, στέλεχος με 25ετή θητεία στην EMC και μακρόχρονη παράδοση σε ισχυρά επιχειρηματικά αποτελέσματα, ηγείται διαφόρων δραστηριοτήτων της EMC στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την EMEA και την περιοχή Ασίας, Ειρηνικού και Ιαπωνίας.

Το 2010 η EMC παρουσίασε σημαντική ανάπτυξη στην περιοχή της EMEA. Η νέα διοικητική ομάδα, υπό την ηγεσία των κ.κ. McDonald και Hiller, θα είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τη διατήρηση αυτής της αναπτυξιακής τάσης, αλλά και για την ενίσχυση της συνεισφοράς που έχει η ΕΜΕΑ στα αποτελέσματα της EMC.

Επίσης, η EMC προβλέπει ότι το 2011 τα συστήματα “Big Data” θα αναδειχθούν σε βασικό παράγοντα όσον αφορά τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων της, καθώς η εκρηκτική αύξηση του όγκου των δεδομένων τα αναδεικνύουν σε έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές στον τομέα της διαχείρισης συστημάτων ΙΤ.

Ο τεράστιος όγκος των δεδομένων που παράγει ή καλείται να διαχειριστεί μια επιχείρηση επιβάλλει την ανάπτυξη νέων αρχιτεκτονικών ΙΤ που θα βοηθήσουν την επιχείρηση να συλλέξει, να αποθηκεύσει και να αναλύσει πολύ γρήγορα τις πληροφορίες που διαθέτει, ώστε να δημιουργήσει πρόσθετη αξία από αυτές. Τα συστήματα “Big Data” αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς το δυναμικό.

Η νέα διοικητική ομάδα των περιοχών EMEA North και EMEA South θα δώσει τη δυνατότητα στην EMC να εκμεταλλευτεί τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης στην αγορά της EMEA, και παράλληλα να διατηρήσουν στενούς δεσμούς με τους υπάρχοντες πελάτες στις διάφορες χώρες. Η περιοχή EMEA North αποτελείται από τη Βόρεια Ευρώπη, τη Μ. Βρετανία, την Ιρλανδία, και την Ανατολική Ευρώπη, ενώ η EMEA South από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις χώρες της Ιβηρικής χερσονήσου και της Ανατολικής Μεσογείου, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο κ. Bill Scannell, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της EMC για τις περιοχές EMEA, Βόρειας και Νότιας Αμερικής, δήλωσε τα εξής: “Μεγάλο μέρος της μελλοντικής μας ανάπτυξης πιστεύουμε ότι θα προέλθει από τις διεθνείς αγορές. Η περιοχή της EMEA εκτιμάται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επέκταση του ομίλου. Τα ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα του 2010, σε συνδυασμό με τι
Keywords
Τυχαία Θέματα