Η EMC εξασφαλίζει την επιτυχία στο συνδυασμό Cloud και Documentum

08:27 18/5/2013 - Πηγή: PC Nea
Στην εκδήλωση MOMENTUM του EMC World 2013, η EMC ανακοίνωσε ότι προχώρησε στο μετασχηματισμό του συνόλου των εφαρμογών διαχείρισης περιεχομένου, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες ένα σαφές μονοπάτι που μπορούν να ακολουθήσουν με σιγουριά και να υλοποιήσουν τη στρατηγική cloud που έχουν επιλέξει.


Με τις πρόσφατες βελτιώσεις και προσθήκες στο σύνολο των προϊόντων Documentum, στις οποίες περιλαμβάνεται και η διάθεση του EMC® Documentum® Enterprise Migration Appliance (EMA), η EMC συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της τεχνολογίες και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, την βελτίωση της συνεργασίας και τη διασφάλιση της πληροφορικής διακυβέρνησης σε υποδομές cloud.

Το EMA είναι μια γρήγορη και οικονομική λύση για έργα μετακίνησης περιεχομένου και εφαρμογών (migration), η οποία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να περάσουν ομαλά στο EMC Documentum 7.0, την πιο αξιόπιστη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου για υποδομές cloud.

Παραγωγικότητα, Συνεργασία και Διακυβέρνηση στο Cloud
Tο νέο interface 4.1 του EMC® Documentum D2 γίνεται ακόμη πιο εύχρηστο, με προφανή οφέλη σε επίπεδο παραγωγικότητας και ταχύτητας υλοποίησης, αλλά και με δυνατότητα συνεργασίας με το EMC® Syncplicity.

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν ήδη εφαρμογές Documentum, συμπεριλαμβανομένων των Webtop και TaskSpace, έχουν έναν σαφές upgrade path προς την πλατφόρμα Documentum 7.0.

Η εφαρμογή Syncplicity Connector for Documentum δίνει τη δυνατότητα για αξιόπιστο file sync & share από το αποθετήριο του Documentum και μέσω cloud, γεγονός που διευρύνει τη δυνατότητα οποιουδήποτε εργαζόμενου, πελάτη, συνεργάτη ή προμηθευτή μιας επιχείρησης, να έχει ασφαλή πρόσβαση στο περιεχόμενο που τον αφορά, μέσα από οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Το EMC® Captiva 7.0 προσφέρει μια εύχρηστη και απολύτως απαραίτητη τεχνολογία cloud ready capture για τους πελάτες που θέλουν να ενσωματώσουν εφαρμογές scanning σε οποιαδήποτε web-based λύση.

Με την εφαρμογή information rights management (IRM) διασφαλίζεται η συμμόρφωση με το εκάστοτε κανονιστικό πλαίσιο, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αποκάλυψης κάποιας πληροφορίας σε μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, να υπάρχει εύκολος έλεγχος της πρόσβασης σε πολύτιμες ή ευαίσθητες πληροφορίες, ασχέτως με το πού βρίσκονται αποθηκευμένες, εντός του εταιρικού δικτύου, στο cloud, ή σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Εύκολη μετακίνηση στο cloud
Η EMC, μαζί με τους συνεργάτες της, προσφέρει τεχνολογίες και υπηρεσίες που βοηθούν τους πελάτες να απλοποιήσουν τη μετακίνηση των εφαρμογών διαχείρισης περιεχομένου, τις οποίες ήδη διαθέτουν ή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν, είτε βρίσκονται εντός, είτε εκτός των εγκαταστάσεών της επιχείρησης.

Σε συνεργασία με την EMC Information Intelligence Group Consulting, η EMC προσφέρει την απρόσκοπτη μετακίνηση στην πλατφόρμα Documentum 7.0 platform μέσω της εφαρμογής EMC® Documentum® Enterprise Migration Appliance (EMA), μιας ταχύτατης και οικονομικής λύσης η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τέτοια έργα μετακίνησης περιεχομένου και εφαρμογών (migration projects).

Αξιοποιώντας το εργαλείο EMA, η Information Intelligence Group Consulting βοηθά τους πελάτες να μεταφέρουν με ασφάλεια δεδομένα από εσωτερικά (on-premise) συστήματα σε off-premise υποδομές, με το ελάχιστο δυνατό downtime. Η αυτοματοποιημένη διαδικασία και η δυνατότητα μετακίνησης περισσότερων από 1 εκατομμύριο αρχεία περιεχομένου την ώρα, μπορεί να μειώσει το κόστος του migration κατά 50% και το χρόνο κατά 90%.

Αυξημένη ευελιξία με το EMC OnDemand
Η υπηρεσία EMC® OnDemand συνεχίζει να είναι δημοφιλής μεταξύ των πελατών που θέλουν ένα αποδεδειγμένα αξιόπιστο μοντέλο ανάπτυξης ιδιωτικού cloud για προϊόντα και λύσεις EMC IIG. Με το EMC OnDemand οι πελάτες επιταχύνουν τη μετάβασή τους στο cloud, ολοκληρώνοντάς την σε ημέρες αντί για μήνες.

Η υπηρεσία EMC OnDemand δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να απλοποιήσουν τη διαχείριση των εταιρικών εφαρμογών, και να μειώσουν το συνολικό κόστος χρήσης κατά 30 – 60%. Τους παρέχει το καλύτερο δυνατό επίπεδο προστασίας, όπως επιβεβαιώνεται από την πιστοποίηση SSAE16 SOC 2.

Για τους πελάτες από τον δημόσιο τομέα, τους βοηθά να βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώ στους πελάτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των υπηρεσιών υγείας, το EMC OnDemand παρέχει μια στρατηγική διαμοίρασης κινδύνου. Για τους πελάτες από το χώρο των επιστημών ζωής, το EMC OnDemand προσφέρει ένα προηγμένο περιβάλλον hosting, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις προβλεπόμενες κανονιστικές προδιαγραφές.

Σχόλια Πελατών:
Michael Plon, Head ICT, Oil Search Limited
“Ως μια ταχύτατα ανερχόμενη πετρελαϊκή εταιρεία με παρουσία σε πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου, έχουμε ανάγκη από ένα αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης των εγγράφων μας. Ένα τέτοιο σύστημα έχει ζωτική σημασία για εμάς, καθώς βοηθά τη συνεργασία μεταξύ διαφόρων ομάδων τεχνικών μας, αλλά και διασφαλίζει την κανονιστική συμμόρφωση των δραστηριοτήτων μας. Το EMC OnDemand μας επιτρέπει να εστιάζουμε την προσοχή μας στο πώς θα προσθέσουμε αξία στις δραστηριότητές μας, αφήνοντας στην EMC την ευθύνη διαχείρισης των εφαρμογών. Επίσης μας βοηθά να μειώσουμε το συνολικό κόστος χρήσης. Η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει μέχρι σήμερα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία επιβεβαιώνει το σκεπτικό μας να επιλέξουμε το EMC OnDemand. “

Petra Tesch, CIO, Sobi
“Όταν αποφασίσαμε να μετακινηθούμε από τον Documentum Compliance Manager στη νέα Documentum Life Sciences Suite, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της IIG Consulting επειδή πιστεύουμε ότι διαθέτουν τη γνώση και τα εργαλεία που απαιτούνται για ένα γρήγορο και αξιόπιστο migration. Το έργο βρίσκεται στην αρχή του και μέχρι στιγμής οι φάσεις του data analysis και της συλλογής των απαιτήσεων έχουν ολοκληρωθεί πολύ ομαλά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε μια εκδήλωση live migration, στο πλαίσιο του EMC World.”

Σχόλια Στελεχών:

Rohit Ghai, SVP &GM, Products and Solutions, Information Intelligence Group, EMC
“Καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας με την πιο καινοτομική πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, η οποία τους βοηθά να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και την αποδοτικότητα των επιχειρησιακών τους λειτουργιών. Με τις νέες αναβαθμίσεις στα προϊόντα της σειράς Documentum, η EMC ικανοποιεί ακόμη καλύτερα τις ανάγκες όλο και περισσότερων πελατών, βοηθώντας τους να βελτιστοποιήσουν την αξία των υποδομών τους και να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο από τη μετάβαση στο cloud.”

John O’Melia, Vice President of Worldwide Services, Information Intelligence Group, EMC
“Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των προϊόντων Documentum, σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων λύσεων και υπηρεσιών, υποστηρίζουν ιδιωτικά, δημόσια και υβριδικά clouds. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τεχνολογίες και υπηρεσίες, όπως το EMA, οι οποίες τους βοηθούν να έχουν μια ομαλή μετάβαση στην πιο αξιόπιστη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου για υποδομές cloud.”
Keywords
Τυχαία Θέματα