Η DCW Software Hellas στο 7ο Συνέδριο Τεχνολογίας Πληροφορικής

12:50 30/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η DCW Hellas συμμετέχει ως υποστηρικτής στο 10ο Συνέδριο Οκονομικών Διευθυντών και το 7ο Συνέδριο Τεχνολογίας Πληροφορικής με τίτλο «Νέα σύνορα για το ΙΤ στην επιχείρηση», που διοργανώνονται φέτος παράλληλα από την KPΜG στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental την 1η Ιουνίου 2011.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο βραβευμένος με
το Νόμπελ Οικονομικών για το 2010, καθηγητής Χριστόφορος Πισσαρίδης.

Η DCW ιδρύθηκε το 1992 και αποτελεί έναν αξιόπιστο και σημαντικό συνεργάτη, στον χώρο της τεχνολογίας και του λογισμικού, για πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα.

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία προσφέροντας στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων και προϊόντων. Οι συνεργασίες της με κορυφαίους διεθνείς οίκους λογισμικού την καθιστούν ως την πρώτη επιλογή για τους πελάτες της.

Φιλοσοφία της DCW Software Hellas είναι η συνεχής επένδυση στα υπάρχοντα και νέα προϊόντα της ώστε να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των πελατών της.

Στο συνέδριο θα μιλήσει ο κος Aγγελος Βλασσόπουλος, Sales Manager της εταιρίας με θέμα: «Επιχειρείν εν κινήσει».

Σύμφωνα με την πρόσφατη αξιολόγηση της ICAP Group, η DCW Hellas εντάχθηκε στην Κοινότητα των “Strongest Companies in Greece”, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα