Η Cisco στοχεύει στην ενίσχυση της κερδοφορίας των συνεργατών της

05:52 4/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Κατά την ετήσια συνδιάσκεψη των συνεργατών της, η Cisco ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου, παγκόσμιας ισχύος προγράμματος υπηρεσιών για συνεργάτες που σχεδιάστηκε για να ενισχύσει τα έσοδα και τα κέρδη των συνεργατών του καναλιού διανομής της Cisco.
Το Cisco Services Partner Program θα παρέχει πρόσβαση στη γκάμα έξυπνων υπηρεσιών της Cisco
και θα ανταμείβει τους συνεργάτες της ανάλογα με την αξία των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες.

Οι υπηρεσίες αυτές σήμερα αγγίζουν κατά μέσο όρο το 50% της δραστηριότητας των συνεργατών του καναλιού διανομής της Cisco, ενώ το ποσοστό αυτό ήταν 20% πριν από πέντε χρόνια. Η Cisco αναμένει περεταίρω ενίσχυση αυτής της αυξητικής τάσης μέσω του Cisco Services Partner Program και της ενσωμάτωσης των δυνατοτήτων των έξυπνων υπηρεσιών της Cisco στις προσφερόμενες υπηρεσίες των συνεργατών της.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:
Cisco Services Partner Program
-Το νέο πρόγραμμα συγκεντρώνει 47 εκδοχές σε μια, συνολική, επιχειρηματικού τύπου σχέση ανάλογη των παρεχόμενων υπηρεσιών.

-Απόλυτα εναρμονισμένο με το Cisco Channel Partner Program, το νέο πρόγραμμα υπηρεσιών ανταμείβει την ποιότητα και την αξία της σχέσης μεταπωλητή - πελάτη και παρέχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις επενδύσεις των συνεργατών με τη Cisco.

-Το μοντέλο αυτό περιλαμβάνει εκτός τις εκπτώσεις και ένα πρόγραμμα ανταμοιβών συνδεδεμένο με την ποιότητα υπηρεσιών και τους στόχους (pay-for-performance), προκειμένου να παρέχει τις προβλεπόμενες εκπτώσεις που θα ενισχύσουν το καθαρό αποτέλεσμα των συνεργατών.

- Το πιλοτικό πρόγραμμα με 2.500 συνεργάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά έδειξε ότι:

> Οι συνεργάτες είχαν 15% αύξηση στο ποσοστό των παραγγελιών που συνδέονταν με την έκπτωση

> Τριπλάσια αύξηση του αριθμού των συνεργατών που κερδίζουν το προνόμιο της έκπτωσης σε σύγκριση με τα προηγούμενα προγράμματα

- Το νέο πρόγραμμα αναμένεται να είναι διαθέσιμο για όλους τους συνεργάτες παγκοσμίως μέσα στους επόμενους 12 - 18 μήνες.

- Τη στιγμή αυτή, περισσότεροι από 4.000 συνεργάτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ισραήλ και την Ασία.

Επέκταση της γκάμας των έξυπνων υπηρεσιών
- Με το Cisco Service Partner Program, παρέχεται η πρόσβαση στις καινοτόμες υπηρεσίες της Cisco συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών της Cisco και των συνεργατών της.

- Οι ειδικοί συνεργάτες μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα συνεργατική υπηρεσία Partner Support Service, ώστε να διαφοροποιήσουν περαιτέρω τη δραστηριότητά τους.

- Οι συνεργάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μοναδικά δεδομένα της Cisco ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές προσφορές μέσω έξυπνων δυνατοτήτων όπως :

> Παροχή ευρείας εγκαταστημένης βάσης και διαχείρισης συμβάσεων

> Χρήση εφαρμογών API και εργαλείων για ενοποιημένη ροή εργασίας

> Παροχή πολυ-επίπεδης υποστήριξης για μεγάλα και περίπλοκα δ
Keywords
Τυχαία Θέματα