Η Canon, ηγέτης στα MPS

07:35 26/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Canon Europe, η κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων στον τομέα των τεχνολογιών απεικόνισης σε παγκόσμια κλίμακα, έλαβε για πρώτη φορά τον τίτλο του ‘Ηγέτη’ (Leader) στην έκθεση της Gartner “Managed Print Services Magic Quadrant” (Μαγικό Τεταρτημόριο για τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης)
του 2011.
Οι εκθέσεις Magic Quadrant της Gartner απεικονίζουν την κατεύθυνση, την ωριμότητα και τους παίκτες μιας αγοράς. Οι θέσεις των εταιρειών καθορίζονται από τις επιδόσεις τους σε δύο βασικές κατηγορίες: την ικανότητα πραγμάτωσης και την πληρότητα του οράματός τους. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Canon αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από την Intersys A.E.

Ο κ. Ευάγγελος Παπανδρέου, Διευθυντής του Τομέα Αυτοματισμού Γραφείου & Πληροφορικής της Intersys A.E. δήλωσε, “H τοποθέτηση της Canon Europe στο τεταρτημόριο των ‘Ηγετών’ της αγοράς υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης αποτελεί ορόσημο στην ανάπτυξη των λύσεων MPS της Canon και κατ’ επέκταση της Intersys.

Με σύμμαχό μας την Canon διαχειριζόμαστε και βελτιστοποιούμε συνεχώς την παραγωγή εγγράφων και τις σχετικές επιχειρησιακές διαδικασίες των πελατών μας εδώ και μία τριετία. Η πρότασή μας στον τομέα των υπηρεσιών MPS ενδυναμώνεται περαιτέρω από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο, το οποίο διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία για την κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων που θέτουν οι πελάτες σε κάθε γεωγραφική περιοχή.
Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να παρέχουμε κορυφαία αξία, έλεγχο και συνεχή βελτίωση, μέσω των προηγμένων μεθόδων διαχείρισης εκτύπωσης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της Canon.”

Η Gartner περιγράφει τους ‘Ηγέτες’ ως οργανισμούς οι οποίοι “παρέχουν λύσεις MPS σε μεγάλη γκάμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων πολύ μεγάλων εταιρειών με εξαιρετικά ευρεία γεωγραφική εξάπλωση, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να διαθέτουν πραγματικά παγκόσμια παρουσία.

Πρέπει να αποδείξουν ότι, εκτός από την ικανότητα παροχής υπηρεσιών MPS σήμερα, διαθέτουν επίσης τη γνώση, τα κίνητρα και τους πόρους που απαιτεί η προετοιμασία για τις υπηρεσίες MPS του μέλλοντος. Χαρακτηριστικό των ηγετών είναι ότι διευρύνουν το φάσμα των λύσεων MPS με μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Ως αποτέλεσμα, περιλαμβάνονται συχνά στις τελικές επιλογές των μεγάλων και μεσαίων πελατών.”

1 Gartner, Inc.: 2011 Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, K. Weilerstein, C. Drew, Y. Li, 25 Οκτωβρίου 2011.
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα
Canon, MPS,