Η Blue Technologies διανέμει τα προϊόντα της Ericsson-LG Enterprise στην Ελλάδα

22:11 18/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Blue Technologies ΙΚΕ, εταιρεία που ειδικεύεται στα συστήματα επικοινωνιών για επιχειρήσεις και η Ericsson-LG Enterprise, παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτομικές τεχνολογίες και τα συστήματα επικοινωνιών, ανακοινώνουν την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας για τη διανομή των προϊόντων της Ericsson-LG Enterprise στην Ελλάδα.
-->

Η συμφωνία προβλέπει ότι, η Blue Technologies
θα προωθεί και θα διαθέτει στην Ελλάδα τα προϊόντα και τις λύσεις για τα επιχειρησιακά συστήματα επικοινωνιών που σχεδιάζει και αναπτύσσει η εταιρεία Ericsson-LG Enterprise.

Η συμφωνία ακόμη παρέχει τη δυνατότητα στην Blue Technologies να επεκτείνει τις παρεχόμενες λύσεις προς τους συνεργάτες της ώστε οι ίδιοι να δημιουργήσουν τις δικές τους καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τηλεφωνίας. Το χαρτοφυλάκιο Ericsson-LG Enterprise περιλαμβάνει τηλεπικοινωνιακό κέντρο τεχνολογίας IP (IP PBX), μεγάλο αριθμό τερματικών διαφορετικής λειτουργικότητας, ασύρματα τερματικά DECT και τέλος μια σουίτα εξελιγμένου λογισμικού για την διαχείριση των επαφών.
«Μια τέτοια συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για εμάς», σχολίασε ο κ. Sam Bae, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της Ericsson-LG Enterprise για την Ε.Ε., με αφορμή τη νέα συνεργασία. «Θεωρούμε», πρόσθεσε, «ότι η Blue Technologies ως διανομέας και με μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά των εταιρικών τηλεφωνικών κέντρων (PBXs), θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τηλεπικοινωνιακών προϊόντων στους Έλληνες συνεργάτες και πελάτες».

«Η υπογραφή του συμβολαίου με την Ericsson-LG Enterprise είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας να προσφέρουμε αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στις Ελληνικές επιχειρήσεις», σχολίασε ο κ. Κώστας Αντζουλίδης, Γενικός Διευθυντής της Blue Technologies. «Η προηγούμενη εμπειρία μας στο συγκεκριμένο τομέα», είπε, «έδειξε σημαντικό ενδιαφέρον των συνεργατών μας για τέτοιες λύσεις. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Ericsson-LG Enterprise καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς και εκτιμούμε ότι τα προϊόντα αυτά θα παρουσιάσουν μεγάλη ζήτηση από πελάτες και συνεργάτες μας, στο τομέα των μικρομεσαίων αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων».

Σχετικά με την εταιρεία Blue Technologies
H εταιρεία Blue Technologies δραστηριοποιείται στον τομέα των νέων τεχνολογιών και των επιχειρησιακών συστημάτων επικοινωνίας. Ιδρύθηκε από στελέχη με ισχυρή τεχνογνωσία, με γνώση σε βάθος της συγκεκριμένης αγοράς στην Ελλάδα και με στόχο ν’ αξιοποιήσει την καινοτομική τεχνολογία Ericsson-LG Enterprise. Προς τη κατεύθυνση αυτή η Blue Technologies στηρίζεται στο δίκτυο συνεργατών που τώρα επεκτείνει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Περισσότεροι από 40 συνεργάτες της σε όλη την επικράτεια της χώρας θα προωθήσουν και θα υποστηρίξουν τις λύσεις της Ericsson-LG Enterprise με την καθοδήγηση της Blue Technologies. Blue Technologies IKE
Πύρρωνος 69-71
Κ. Ηλιούπολη 163 41
Τηλ. : +302109901090
Φαξ : +302109901099
e-mail: [email protected]
www.bluetechnologies.gr

Σχετικά με την εταιρεία Ericsson-LG Enterprise
Η εταιρεία Ericsson-LG Enterprise αποτελεί μια σύμπραξη της Ericsson και της LG Electronics και συνιστά παγκόσμιο ηγέτη στις καινοτομικές τεχνολογίες και τα επιχειρησιακά συστήματα επικοινωνιών. Οι λύσεις της εταιρείας επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εξοικονομούν κόστη, να βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους και να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους. Έχοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 40 ετών, η εταιρεία Ericsson-LG Enterprise, είναι καλά ενήμερη και έχει επίγνωση των προκλήσεων και των αναγκών που προκύπτουν από τους πελάτες κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης η Ericsson-LG Enterprise προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που αξιοποιούν δίκτυα κινητών και σταθερών επικοινωνιών, υπηρεσίες τηλεφωνίας και μετάδοσης δεδομένων.
Keywords
Τυχαία Θέματα