Η AlfaVAD ξεκινά τη διάθεση Lantronix

11:28 4/4/2013 - Πηγή: PC Nea
H Lantronix γνωστή εταιρεία παγκοσμίως για ‘έξυπνές’ Μ2Μ (machine-to-machine) λύσεις, παρουσιάζει το XPrintServer, μια προσιτή, εύκολη στην εγκατάσταση και χρήση λύση ασύρματης συσκευής εκτύπωσης, για όλες τις iOS συσκευές. Το προϊόν κερδίσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο Editor’s Choice από το Mac
Observer στο Macworld │iWorld 2013 και Macworld │iWorld 2012.

Το xPrintServer επιτρέπει στους χρήστες iPad®, iPhone® ή iPod® Touch να εκτυπώνουν σε οποιοδήποτε υποστηριζόμενο εκτυπωτή, χωρίς την χρήση έχτρα λογισμικού ή ειδικού εκτυπωτή. Eίναι συμβατό με χιλιάδες μοντέλα εκτυπωτών από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως HP, Brother, Epson, Canon, Dell, Lexmark και Xerox.

Για να δείτε μια ενδεικτική λίστα με τους υποστηριζόμενους εκτυπωτές επισκεφτείτε το http://www.lantronix.com/it-management/xprintserver/xprintserver-supported-printers.php

“Το xPrintServer αντιπροσωπεύει τη συνεχή δέσμευση της Lantronix για παροχή εύχρηστων λύσεων υψηλής ποιότητας, καινοτομίας και ασφάλειας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε την πιο πρόσφατη έκδοση της οικογένειας xPrintServer να αναγνωρίζεται και να βραβεύεται ανάμεσα σε τόσα καινοτόμα προϊόντα στο Macworld’’, δηλώνει ο Μark D. Tullio,Vice president of worldwide marketing για την Lantronix.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Lantronix διατίθενται στην ελληνική αγορά από την ΑlfaVAD, επίσημο διανομέα λύσεων ασφάλειας λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους, καθώς και για μεμονωμένους χρήστες.
Keywords
Τυχαία Θέματα