«Γραφικά Video Games»

15:57 23/5/2013 - Πηγή: PC Nea
Η γραφιστική σχεδίαση στον ανεξάντλητο χώρο των video games, ήταν το θέμα του δωρεάν σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival.

Το σεμινάριο με θέμα «Γραφικά Video
Games» πραγματοποιήθηκε μέσα στα τηλεοπτικά των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), με εισηγητή τον Dr Ιωάννη Παλιόκα, Μηχανικό Πληροφορικής. Ο κ. Παλιόκας έκανε ιστορική αναδρομή για την εικόνα των video games, ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά την τεχνολογία αλλά και την τέχνη, και παρουσίασε τον χώρο τον video games ως μία ακόμη επαγγελματική προοπτική για τους σπουδαστές και απόφοιτους του τομέα Art & Design.

Σπουδαστές, φοιτητές και πτυχιούχοι από ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ Γραφιστικής και πληροφορικής, παρακολούθησαν το σεμινάριο και παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013
Keywords
Τυχαία Θέματα