Ένα ξεχωριστό fashion party για το Nokia Lumia 800

16:52 2/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Μια διαφορετική εκδήλωση, που πάντρεψε τη μόδα και την τεχνολογία, πραγματοποίησαν η Microsoft Ελλάς και Nokia Ελλάς για να γιορτάσουν την έλευση στην ελληνική αγορά του Windows Phone Nokia Lumia 800, της πρώτης Nokia
συσκευής με λειτουργικό Windows Phone 7.5, καρπό της στενής συνεργασίας των δύο εταιριών.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο bar restaurant Mezzanine (πρώην Interni), σε μια βραδιά που συνδύαζε το ρομαντισμό του χθες και την καινοτομία του σήμερα, ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ένωσε τις δυνάμεις του με τη Microsoft και τη Nokia, παρουσιάζοντας ένα interactive fashion cocktail party, με πρωταγωνιστές το νέο κινητό τηλέφωνο και τις κομψές δημιουργίες του.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία του τηλεφώνου, μέσα από χαρακτηριστικά ενσταντανέ των προηγούμενων δεκαετιών, αλλά και να δουν από κοντά το Windows Phone Nokia Lumia 800, το κινητό τηλέφωνο που φτιάχτηκε για να κάνει τις καθημερινές εμπειρίες ακόμα πιο μοναδικές. Σικ δημιουργίες, «ζωντανά installations», εμπνευσμένο στήσιμο του χώρου, αγαπημένα μουσικά κομμάτια από τα παλιά, φωτογραφικά φλας και επώνυμοι καλεσμένοι συνέθεσαν τη λαμπερή βραδιά, που έφερε ένα βήμα πιο κοντά τον κόσμο της τεχνολογίας με αυτόν της μόδας.

Ο κ. Greig Williams, Αντιπρόεδρος της Nokia Νότιας Ευρώπης, δήλωσε: «Όλοι στη Nokia είμαστε πολύ περήφανοι που παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 800 στο ελληνικό κοινό με αυτό το εκπληκτικό show του κύριου Ζούλια. Το πρώτο Nokia smartphone που λειτουργεί με Windows Phone είναι το αποτέλεσμα της σπουδαίας συνεργασίας μας με την Microsoft».

Η κα Δήμητρα Ντάρδα, Consumer Channels Group Director της Microsoft Ελλάς υπογράμμισε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην Ελλάδα το Nokia Lumia 800, το πρώτο smartphone που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Microsoft και της Nokia. Οι δύο εταιρίες ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο να παρουσιάσουν ένα τηλέφωνο που να ανταποκρίνεται στο μέγιστο στις πολλαπλές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για διασκέδαση, κοινωνική δικτύωση και παραγωγικότητα.
Ευχαριστουμε ιδιαιτερα τον Βασίλη Ζούλια, που με το δημιουργικό του ταλέντο στηριξε την παρουσίαση της συνεργασίας μας με τη Nokia στη συγκεκριμένη εκδήλωση»

The amazing everyday
Το εντυπωσιακό Nokia Lumia 800, με έντονους χρωματισμούς (γαλάζιο, ματζέντα και μαύρο) και σχεδίαση που τραβά τα βλέμματα, έρχεται με οθόνη ClearBlack, τεχνολογίας AMOLED με διάσταση 3.7 ιντσών, ενώ η συναρμογή της με το –λεπτό– σώμα της συσκευής είναι τέλεια.

Tο Nokia Lumia 800 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1.4 GHz ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας γραφικών και λειτουργία hardware acceleration. Διαθέτει κάμερα με φακούς Carl Zeiss και λειτουργία instant-share, αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης, εσωτερική μνήμη 16GB και δωρεάν χώρο SkyDrive για την αποθήκευση αρχείων μουσικής και φωτογραφιών.

Πέρα από τα αξιοσημείωτα τεχνικά χαρακτηριστικά και το υψηλής αισθητικής de
Keywords
Τυχαία Θέματα