“Εκλογές 2012” από το msn.gr

08:33 27/4/2012 - Πηγή: PC Nea
Η νέα θεματική ενότητα του δημοφιλούς portal www.msn.gr για τις εκλογές έχει ξεκινήσει, φιλοξενώντας μια σειρά βίντεο με προσωπικές συνεντεύξεις υποψηφίων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στο http://news.gr.msn.com/national-elections-2012/default.aspx.

Με
τίτλο «Τι άνθρωπος είσαι;», 17 συνολικά υποψήφιοι βουλευτές καλούνται να απαντήσουν σε 11 ασυνήθιστες, διαφορετικού τύπου ερωτήσεις, αποκαλύπτοντας αθέατες πλευρές της προσωπικότητάς τους. Μέσα από σύντομα βίντεο οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την ανθρώπινη πλευρά των υποψηφίων στους οποίους δόθηκε μοναδική ευκαιρία να μιλήσουν για πιο προσωπικά θέματα.

Η ανάπτυξη της ενότητας αυτής βασίστηκε σε μια ιδέα του MSN και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Spin Communications (www.spin-communications.com), ενώ την παραγωγή και το μοντάζ πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΛΟΗΓΟΣ PRODUCTION (www.ploegos.biz).

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν οι ακόλουθοι υποψήφιοι βουλευτές, video των οποίων θα αναρτηθούν στη ενότητα «Εκλογές 2012»
1.Κώστας Αϊβαλιώτης
2.Άδωνις Γεωργιάδης
3.Ρένα Δούρου
4.Λιάνα Κανέλλη
5.Γιώργος Καραμέρος
6.Έλενα Κουντουρά
7.Γιάννης Μανιάτης
8.Στέφανος Μάνος
9.Ντόρα Μπακογιάννη
10.Μανώλης Όθωνας
11.Ανδρέας Παπαδόπουλος
12.Άρης Σπηλιωτόπουλος
13.Ρένος Χαραλαμπίδης
14.Κωστής Χατζηδάκης
15.Εύη Χριστοφιλοπούλου
16.Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
17.Γρηγόρης Ψαριανός

Επίσης, στην ενότητα οι επισκέπτες θα βρουν video-συνέντευξη του κ. Σπύρου Ριζόπουλου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Spin Communications, σχετικά με τον τρόπο που στήνεται μια προεκλογική καμπάνια για την προώθηση υποψηφίων βουλευτών.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα