Δωστε το φιλί της ζωής σε ...πνιγμένα κινητά

10:52 7/6/2014 - Πηγή: PC Nea
H AF International, η εξειδικευμένη κατασκευάστρια προϊόντων καθαρισμού για υπολογιστές και πολυμέσα, συμμεττείχε μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της τεχνολογίας στο The Gadget Show Live 2014 που έγινε τον Απρίλιο του 2014 στο Birmingham στην Αγγλία .

Το Gadget Show είναι ένα πολύ δημοφιλές event που παρέχει ζωντανά demos από τα νεότερα
της τεχνολογίας στην αγορά , ένα εκπληκτικό live event με παραστάσεις και παρουσιαστές και φυσικά gaming , παιχνίδια, gadget και γενική διασκέδαση για όλη την οικογένεια .

Μετά από την επιτυχημένη παρουσίαση στην Paperworld στη Γερμανία , η ΑF παρουσίασε στο Gadget Show Live 2014 στην Αγγλία το επαναστατικό κιτ «Πρώτων Βοηθειών» για την αποκατάσταση του κινητού τηλεφώνου, του Τablet, της φωτογραφικής μηχανής και των άλλων βασικών ηλεκτρονικών gadget από βλάβες που έχουν προκληθεί από νερό και το οποίο μπορεί να σώσει χιλιάδες καταναλωτές από έξοδα επισκευής .

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία παίζει έναν τόσο σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή μας, η δυνατότητα διάσωσης των gadget από μία από τις κύριες αιτίες βλάβης , το νερό και το βρέξιμο γενικότερα, είναι πλέον γεγονός!

Μπορεί ένα Nokia να ήταν αθάνατο κινητό, μαθημένο σε κάθε δυσκολία, αλλά στις μέρες μας, την εποχή, δηλαδή των iPhone και κάθε είδους smartphone & Τablet , τα τηλέφωνα και τα πολυάριθμα ηλκτρονικά gadget που κυκλοφορούν είναι ευάλωτα και πόσο μάλλον στα βασανιστήρια που τα υποβάλλουμε καθημερινά.

Όπως τονίζει η διευθύντρια marketing της AF : «Οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν ποτέ να ρίχνουν τα τηλέφωνά τους στη λεκάνη, στη μπανιέρα, οπουδήποτε και το AF TECH RESCUE KIT είναι ένας πολύ πιο βολικός και οικονομικός τρόπος για να επισκευάσεις το κινητό, τη φωτογραφική μηχανή ή το tablet σου από το να ασχολείσαι με τις ασφαλιστικές εταιρείες και την καταβολή επιπλέον χρημάτων για την επισκευή ή την αγορά νέας συσκευής . Έχει δοκιμαστεί εκτενώς στα εργαστήρια AF με ένα εκπληκτικό ποσοστό ανάκτησης 95 % από τη ζημία νερού. Είναι κάτι πραγματικά χρήσιμο και ανυπομονούμε να το διαδώσουμε στον κόσμο».

Περισσότερες πληροφορίες από την ΑΑΝΚΑΛ Α.Ε. , αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας AF στην Ελλάδα.

Τηλ . 210-9855005, e-mail: [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα