Δωρεάν εγγραφή στο νεο κοινωνικό δικτυο που σας πληρώνει

18:11 12/3/2015 - Πηγή: PC Nea
To Tsu.co είναι ένα κοινωνικό δίκτυο όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram κλπ. Η βασική διαφορά σε σχέση με όλα τα άλλα κοινωνίκα δικτυα ειναι οτι το Tsu επιστρέφει το 90% των εσόδων στους χρήστες του!

Πως κερδίζω χρήματα από το Tsu.co?

Στο Tsu.co κερδίζεις χρήματα με δυο τρόπους:

Κερδίζεις χρήματα από τις
δημοσιευσεις σου. Οτιδήποτε ποστάρεις ανάλογα με την απήχηση που έχει, σου επιφέρει χρήματα. Άρα για να έχουν μεγαλύτερη απήχηση τα ποστ σου, ακολούθησε τις παρακάτω συμβούλες: α) Καλό είναι να έχεις πολλούς φίλους και άτομα που σε ακολουθούν β) Καλό είναι να ποστάρεις σύχνα φωτογραφίες, βίντεο και status, αλλά χωρίς να σπαμάρεις γ) Καλό είναι να χρησιμοποιείς #hashtags στα posts σου ώστε να μπορούν να τα ψάχνουν οι υπόλοιποι χρήστες και να αυξάνεται η απήχηση τους δ) Μπορείς να ποστάρεις στο Facebook και το Twitter μέσα από το Tsu.co! αυτό σημαίνει οτι οι φίλοι σου σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα θα δουν την ανάρτηση σας στο Tsu.co και θα αυξήθει η απήχησή της.

Κερδίζεις χρήματα από τους χρήστες που έχεις συστήσει. Στο Tsu.co μπορεί να εγγραφεί κανείς ΜΟΝΟ εάν τον “συστήσει” κάποιο άλλο ήδη μέλος του. Με το link του ή τον κωδικό του. Για να λάβετε τον δικό σας προσωπικό κωδικό, κάντε τώρα δωρεάν εγγραφή μέσω του link www.tsu.co/usersignup, έπειτα μοιράστε το δικό σας link στους φίλους σας σε FaceBook, Twitter, Instagram, Pinterest κτλ και μιλήστε τους για το Tsu.co.

Η εγγραφή στο tsu.co είναι εντελώς δωρεάν, ενω δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα