Δωρεάν έκδοση του Office 2010

11:11 24/11/2011 - Πηγή: PC Nea
H Microsoft ξεκίνησε τη δωρεάν διάθεση του Office 2010 στην έκδοση Starter Edition. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει τα Word και Excel 2010, ενώ μπορούσε να τη βρει κανείς προεγκαταστημένη σε αρκετά νέα PCs και notebooks.
Στο forum
του My Digital Life και του Ghacks έχουν αναρτηθεί τα επίσημα download links της Microsoft. Πίσω από το download κρύβεται ένα web setup το οποίο εγκαθιστά τα Word και Excel με ένα κλικ.

Σε σχέση με την εμπορική έκδοση το Office Starter 2010 δεν διαθέτει μερικές λειτουργίες: τα Word και Excel διατίθενται χωρίς μακροεντολές, τον κατάλογο περιεχομένων και τη λειτουργία σχολιασμού. Αν η απουσία αυτών των λειτουργιών δεν σας ενοχλεί τόσο θα βολευτείτε μια χαρά με αυτή την έκδοση.

Συν τις άλλοις το Office Starter 2010 περιέχει μια διαφημιστική μπάρα στη δεξιά άκρη του. Ωστόσο αυτή είναι αρκετά διακριτική και δεν θα σας ενοχλήσει κατά την επεξεργασία των εγγράφων σας.

Η Starter Εdition περιέχει ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο. Ψάχνοντας από το μενού Start για το "Office 2010 To-Go Device Manager" θα βρεθείτε μπροστά σε μια φορητή εγκατάσταση του Office. Έτσι μπορείτε να πάρετε τη σουίτα γραφείου μαζί σας σε ένα USB stick – γι’ αυτό απαιτείται ένα USB stick χωρητικότητας τουλάχιστον 512ΜΒ.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα