Διπλή, επιτυχημένη συμμετοχή της AMD Telecom στις εκθέσεις MWC και 4YFN 2017

07:10 11/3/2017 - Πηγή: PC Nea
Δυναμική και φέτος η παρουσία της AMD Telecom στις εκθέσεις “Mobile World Congress” και “4 Years From Now” στη Βαρκελώνη. Φέτος, η εταιρία για πρώτη φορά συμμετείχε στην έκθεση 4YFN αναλαμβάνοντας χορηγία με το νέο της brand “Routee” ως Bronze partner, υποστηρίζοντας εμπράκτως τους νέους επιχειρηματίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση υποστήριξαν ως Silver partners οι μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας, Google και Microsoft.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάσαμε το πακέτο λύσεων επικοινωνίας Web και API του Routee, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις νέες μας υπηρεσίες “Email messaging” και “Number Validation”. Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον από μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων στην έκθεση και κυρίως των νεοφυών επιχειρήσεων ανάπτυξης προγραμματιστικών εφαρμογών που αναζητούσαν λύσεις επικοινωνίας και ασφάλειας για τους χρήστες τους.

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε workshop στο Workshop Dome 1, όπου παρουσιάστηκε η πορεία της δημιουργίας του brand Routee και των υπηρεσιών αυτού συνδυαστικά με παραδείγματα εφαρμογής αυτών από πελάτες , με σκοπό να γίνουν κατανοητές οι πολλές και διαφορετικές επιλογές χρήσης των υπηρεσιών στους συμμετέχοντες.

Το περίπτερο επισκέφθηκε την ίδια μέρα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ.Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τον κ.Γιάννη Γιανναράκη, Γενικό διευθυντή του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Από την άλλη πλευρά, η επιτυχία της παρουσίας στο MWC επισφραγίστηκε με την εκδήλωση δικτύωσης που έγινε τη Δευτέρα 27/2 για τους πελάτες αλλά και τους δυνητικούς συνεργάτες, απ’ όπου και προέκυψαν σημαντικές νέες συνεργασίες στρατηγικής σημασίας.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του ο κ.Ρόκος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας : «Μετά από 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας της εταιρίας μας αποκλειστικά στο MWC, η φετινή συμμετοχή μας και στο 4YFN αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, ένα 4ήμερο έμπνευσης! Πέραν του μεγάλου ενδιαφέροντος των επισκεπτών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, πραγματοποιήθηκαν πολλές επαφές απ’ όπου προέκυψαν νέες προϊοντικές ιδέες και συνεργασίες για την ικανοποίηση των εξειδικευμένων επικοινωνιακών αναγκών τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα