Διοικητικές αλλαγές στην HTC

06:35 25/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η HTC ανακοίνωσε την πρόσληψη του Shashi Fernanfo στη θέση του Chief Content Officer στην HTC. Πριν την ένταξη του στο ανθρώπινο δυναμικό της HTC, ο Fernando κατείχε τη θέση του CEO στην Saffron Digital. Από το νέο του πόστο, ο Fernando θα αναφέρεται απευθείας στον Peter Chou, CEO της HTC,
και έδρα του θα είναι τα κεντρικά γραφεία της HTC στην κομητεία Taouyan της Ταϊβάν.

H πρόσληψη αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της HTC για την ανάπτυξη του content που θα ενσωματώνει στις συσκευές της. Αρμοδιότητα του θα είναι να ηγηθεί της παγκόσμιας αλλά και τοπικής στρατηγικής της HTC, που αφορά στο content.

«Ο Shashi έχει τεράστια εμπειρία στη βιομηχανία του content και είμαι ενθουσιασμένος που θα ηγείται της στρατηγικής της HTC που αφορά στο content», ανέφερε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation και συμπλήρωσε: «Το content θα συνεχίσει να αποτελεί ένα κρίσιμο κομμάτι του έργου μας το οποίο συμβάλει στη μελλοντική μας επιτυχία».

«Η HTC είναι μια εξαιρετικά φιλόδοξη εταιρία, που διαθέτει την τεχνογνωσία και δυναμική να υλοποιήσει τους στόχους της», ανέφερε ο Fernando και συμπλήρωσε: «Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος που θα εργαστώ στο κομμάτι της στρατηγικής της HTC, που αφορά στο content, και ανυπομονώ να εξασφαλίσω νέο content και υπηρεσίες στους καταναλωτές της HTC σε ολόκληρο τον κόσμο».

Πριν την ένταξή του στην HTC, ο Fernando ασκούσε καθήκοντα CEO στη Saffron Digital, την εταιρεία που ίδρυσε το 2006 και παρείχε αξιόπιστες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ψηφιακού content σε εξωτερικούς πελάτες. Υπό την ηγεσία του, η εταιρεία έχτισε τη φήμη της για την προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών και έγινε πρωτοπόρος στην τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η Saffron Digital εξαγοράστηκε από την HTC τον Φεβρουάριο.

O Shashi Fernando είχε συμπεριληφθεί στην ετήσια λίστα των Top 50 στελεχών, για το 2009 και το 2010, του περιοδικού Mobile Entertainment. Η ίδια η Saffron Digital, συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή στη λίστα «Fast 50 Technology company» της εταιρίας Deloitte, καθώς και στη λίστα «Top 100 digital media companies» της Media Momentum. Ο David McDonald, Chief Operating Officer της Saffron Digital, αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Chief Executive Officer στην εταιρία Saffron, που συνεργάζεται απευθείας με την HTC ως στρατηγικός συνέταιρος.

ΠΗΓΗ: Δελτιο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα
Διοικητικές, HTC,dioikitikes, HTC