Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ για τους Δείκτες Ποιότητας υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

17:35 28/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η ΕΕΤΤ διεξάγει Δημόσια Διαβούλευση, από τις 28 Μαρτίου έως και τις 28 Απριλίου 2011, για την τροποποίηση του Κανονισμού για τους Δείκτες Ποιότητας παρεχόμενων προς το κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, οι οποίοι τέθηκαν σε εφαρμογή τον Ιούνιο του 2008.
Η τροποποίηση έχει ως στόχο α) την επικαιροποίηση του Κανονισμού λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες της αγοράς ηλεκτρονικών επικοινωνιών, β) την αποσαφήνιση ζητημάτων
που προέκυψαν κατά την εφαρμογή του Κανονισμού και γ) τη μέτρηση μεγεθών που να αντανακλούν με μεγαλύτερη πιστότητα την ποιότητα υπηρεσίας που λαμβάνουν οι τελικοί χρήστες.

Επισημαίνεται ότι η ΕΕΤΤ καθόρισε τη μέτρηση και δημοσιοποίηση Δεικτών Ποιότητας προκειμένου να διευκολύνει τους καταναλωτές στη σύγκριση της ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουν διαφορετικοί πάροχοι, καθώς επίσης και στην πιστοποίηση, στο μέτρο του δυνατού, της ποιότητας υπηρεσιών που ήδη λαμβάνουν.

Το κείμενο της διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στο δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ (www.eett.gr). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους γραπτώς μέχρι και τις 28 Απριλίου 2011 και ώρα 1:00 µµ στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λεωφόρος Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι, 7ος όροφος, [Tηλ]: 210 6151000, [Fax]: 210 6105049), καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση : [email protected]

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα