Διεθνοποιμένη e-πιχείρηση για την travelplanet24.gr

09:22 12/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Travelplanet24 βραβεύτηκε ως Διεθνοποιημένη e-επιχείρηση με το βραβείο GOLD στη χτεσινή τελετή των E-volution Awards.To βραβείο Gold για την βέλτιστη πρακτική ανάπτυξης δραστηριοτήτων στο εξωτερικό , έλαβε η Travelplanet24 από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην χθεσινή τελετή των
E-volution Awards.

Ο κος Φίλιππος Μπρίνκμαν, CEO της Travelplanet24, δήλωσε σχετικά: «Στην Travelplanet24 η δραστηριοποίηση μας στο εξωτερικό είναι άρρηκτα δεμένη με την επιχειρηματική και δυναμική εξέλιξη μας. Η φετινή μας ανώτατη διάκριση στα E-volution Awards προσδίδει την διαχρονική μας δέσμευση και μας δίνει ώθηση να αναπτυσσόμαστε υπεύθυνα».

Σήμερα, η Travelplanet24 δραστηριοποιείται σε 25 χώρες της ΝΑ και Κεντρικής Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, και αποτελεί μία από τις 20 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα.Ο κύκλος εργασιών της, στην αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων (200€ εκ. σήμερα), την κατατάσσει στην πρώτη τριάδα των ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα καθώς και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Keywords
Τυχαία Θέματα