Διαθέσιμο και στην Ελλάδα το Google Play Music

17:17 19/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Προσβάσιμο και για χρήστες-συνδρομητές από την Ελλάδα είναι πλέον το Google Play Music, η υπηρεσία μουσικής που αποτελεί κομμάτι του καταστήματος με τις εφαρμογές και το online περιεχόμενο.

Το Play Music παρέχει τρεις λύσεις διασκέδασης σε μία: Ενα κατάστημα από οπού μπορούμε να αγοράσουμε αγαπημένα τραγούδια και
ολόκληρα άλμπουμ, ένα ψηφιακό “locker”, όπου είναι δυνατή η αποθήκευση έως και 20.000 τραγουδιών από τη μουσική συλλογή μας, για να τα ακούμε ανά πάσα στιγμή online και offline μέσα από την εφαρμογή και την ιστοσελίδα του Play Music και τέλος το All Access, τη νέα μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία μουσικής που παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη, από όλες τις συσκευές.

Η υπηρεσία All Access επιτρέπει τη δημιουργία ενός διαδραστικού ραδιοφωνικού σταθμού για κάθε τραγούδι ή καλλιτέχνη που επιλέγουμε, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Μπορούμε επίσης να περιηγηθούμε σε υπάρχουσες λίστες τραγουδιών που είναι χωρισμένες κατά είδος.

Το κουμπί "Ακούστε τώρα" επιλέγει για τον χρήστη καλλιτέχνες και ραδιοφωνικούς σταθμούς βάσει προηγούμενων προτιμήσεων και επιλεγμένων τραγουδιών και τους τοποθετεί στο κέντρο της σελίδας για να μπορείτε να τους ακούσετε με το που την ανοίγετε.

Και αν -όπως λέει η Google- πιστεύετε πως τα εκατομμύρια τραγούδια του σχετικού καταλόγου δεν είναι αρκετά, το Play Music σάς επιτρέπει να συνδυάσετε τη συλλογή του με την δική σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε δωρεάν και online περισσότερα από 20.000 κομμάτια που ήδη έχετε και να τα ακούσετε μαζί με τον All Access κατάλογο μέσα από την όποια Android ή iOS συσκευή. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε «pin» ειδικά άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής τραγουδιών, καθιστώντας τα διαθέσιμα ακόμη και όταν είστε offline.

Το All Access προσφέρεται δωρεάν για τον πρώτο μήνα και σε γνωριμίας με 7,99 ευρώ για τους μετέπειτα μήνες. Η τιμή για όσους εγγραφούν μετά τις 30 Απριλίου θα είναι 9,99 ευρώ για ένα μήνα, με 30 μέρες δωρεάν δοκιμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα