Χριστούγεννα με αληθινά δώρα από τα καταστήματα Κωτσόβολος

11:45 11/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Κωτσόβολος γιορτάζει αυτά τα Χριστούγεννα, προσφέροντας αληθινά δώρα που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους! Φέτος, τα καταστήματα Κωτσόβολος μετατρέπονται στον απόλυτο προορισμό για την περίοδο των εορτών.

Σε συνέχεια της πετυχημένης καμπάνιας, «Αυτό ξαναπές το» που δημιούργησε η LOWE Athens, η Κωτσόβολος χρησιμοποιεί
τα «memes», ένα διαδεδομένο τρόπο επικοινωνίας και σάτιρας στο διαδίκτυο που βασίζεται σε εικόνες που συνοδεύονται από μια ένθετη χιουμοριστική λεζάντα, για να δημιουργήσει μια σειρά διασκεδαστικών και εορταστικών σποτ.

Μικρά… αλλά και μεγάλα παιδιά, απογοητευμένα γιατί δεν πήραν το δώρο που ήθελαν για τα Χριστούγεννα, εκφράζουν την αληθινή τους επιθυμία, τονίζοντας πως «ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΩΡΟ εννοούμε Κωτσόβολος»!

Η εταιρεία θέλοντας να μεταφέρει το κλίμα των εορτών σε όλους τους καταναλωτές, κάνει η ίδια το πρώτο δώρο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αγοράσουν το προϊόν της επιλογής τους και να πληρώσουν την πρώτη δόση το Μάρτιο με το μοναδικό «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία αγορών, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας σε μοναδικές τιμές.

Η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε ήδη στην Κωτσόβολος και με έναν άλλο τρόπο! Τα καταστήματα του δικτύου βάζουν τα γιορτινά τους και στολίζουν τα δέντρα τους με τα πιο λαμπρά αστέρια του «Make a Wish», στηρίζοντας με την αγορά τους τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών και αποτελεί έναν από τους βασικούς κοινωνικούς εταίρους της αλυσίδας Κωτσόβολος!
Keywords
Αναζητήσεις
kotsovolos.com android tv box, minix καταστηματα
Τυχαία Θέματα