Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης για το φινάλε της La Liga μόνο στον ΟΤΕ TV

09:56 15/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Η αγωνία κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV, με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο Σάββατο για το φινάλε της La Liga να κλέβει την παράσταση, μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν, αλλά και την τελευταία αγωνιστική στη Serie A.

Ξεχωρίζουμε
ακόμη τα playoff του NBA, τις μονομαχίες των άσσων του Moto GP στο ιστορικό Λε Μαν, αλλά και τους αγώνες ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες του κόσμου στο Φορο Ιτάλικο για το ATP Masters 1000 Internazionali d’ Italia στη Ρώμη.

Εξαιρετικές οι επιλογές στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand, με το blockbuster The Hunger Games: Η Φωτιά, το υποψήφιο για Όσκαρ, Η Κλέφτρα των Βιβλίων, το come-back του Κιάνου Ριβς με το 47 Ronin και το εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ Tim's Vermeer, να κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Σε πρώτη προβολή θα δούμε ακόμη το βασισμένο σε αληθινή ιστορία The Challenger με τον Γουίλιαμ Χαρτ, το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς μυστηρίου Luther στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και το εξαιρετικό ημι-αυτοβιογραφικό δράμα του Ολιβιέ Ασαγιάς Μετά το Μάη στο ΟΤΕ CINEMA 2.

Και φυσικά δεν θα χάσουμε τη συνέχεια του αφιερώματος του ΟΤΕ CINEMA 3 στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου, με την Οσκαρική Ηλέκτρα του Μιχάλη Κακογιάννη, την πρώτη ελληνική ταινία με στερεοφωνικό ήχο (Κορίτσια για Φίλημα), την πρώτη από τις συνολικά 3 ταινίες του μεγάλου Αλέξη Δαμιανού (Μέχρι το Πλοίο), αλλά και την ταινία που ανέδειξε το Γιάννη Δαλιανίδη στον εμπορικότερο σκηνοθέτη της εποχής (Κατήφορος), μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV στο: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/programm/adsl
Keywords
Τυχαία Θέματα