Από την Άνοδο τα προϊόντα της Serif

14:50 8/6/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Ανοδος ΑΕ διευρύνει τη γκάμα των δημιουργικών προϊόντων λογισμικού που διακινεί και ανακοινώνει τη νέα συνεργασία για αποκλειστική διανομή των προϊόντων λογισμικού Serif Europe Ltd στην Ελλάδα και Κύπρο.

H Serif διαθέτει
προγράμματα επεξεργασίας εικόνας Serif PhotoPlus - ανυσματικής σχεδίασης Serif DrawPlus - σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων Serif WebPlus - σελιδοποίησης εντύπων Serif PagePlus - καθώς και εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο Serif MoviePlus.

Οι πολύ προσιτές τιμές τους σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης τους, τα καθιέρωσαν ως την ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς αλλά και καθημερινούς δημιουργικούς χρήστες που θέλουν να επιτυγχάνουν εύκολα, επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το επίπεδο εξειδίκευσής τους.

H Serif ιδρύθηκε το 1987 με στόχο την ανάπτυξη καλύτερων εναλλακτικών λύσεων σε παλέτα high-end design και publishing.Έχει επανειλημμένα βραβευτεί για το ισχυρό & εύχρηστο λογισμικό της που αποτελεί την ιδανική αλλά και οικονομική λύση στο δημιουργικό λογισμικό. Η Serif διαθέτει μέσω της Ανοδος Α.Ε. και εφαρμογές με έτοιμα templates για ιστοσελίδες, έντυπα, κάρτες κ.α. Serif Wedding Day, Baby Photos, Greeting Cards, Scrapbooks.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα