YouTube Εκλογές '12

16:47 7/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Σήμερα στο διαδικτυακό κανάλι του YouTube Εκλογές '12 μπορείτε να δείτε:

-Συνέντευξη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στον Δημήτρη Καμπουράκη. Ισχυρίζεται ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
μοιάζουν με «γλάρους» που έχουν πυξίδα τον πατριωτισμό τους. Δηλώνει υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικού σκοπού και αρνείται ψήφο ανοχής στο ΣΥΡΙΖΑ, παρά την κοινή αντιμνημονιακή τους θέση.

-Τον Δημήτρη Παπαδημούλη, υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, και τον Κωστή Χατζηδάκη, υποψήφιο βουλευτή ΝΔ, σε διαδικτυακό hangout που συντονίζει η Κατερίνα Μπακογιάννη. Οι δύο υποψήφιοι μιλούν για το πώς θα κινηθούν μετεκλογικά τα κόμματά τους σε επίπεδο συνεργασιών.

-Τον Δημήτρη Στρατούλη, υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, και τον Θεόδωρο Λιανό, Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε διαδικτυακό hangout, με τον Γιώργο Καρελιά. Ο Δημήτρης Στρατούλης μιλάει για κατάργηση εφαρμοστικών νόμων και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ενώ ο Θόδωρος Λιανός χαρακτηρίζει το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ «κακέκτυπο» του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80.

-Τέλος, μία συνέντευξη του Χριστόφορου Βερναρδάκη Επίκουρου Καθηγητή ΑΠΘ και Επιστημονικού Συνεργάτη της VPRC στη Λίνα Παπαδάκη. Προβλέπει κυβερνήσεις με ετήσια ημερομηνία «λήξης», παρουσιάζει την έρευνά του για το προφίλ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για την απαρχή της διάλυσης των παραδοσιακών κομμάτων.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα