Xinis Education Festival 2014:Μια εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων υγείας

09:23 5/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα σε θέματα υγείας, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’14», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα ΔΙ.Κ.Ε.Π. (4ος όροφος) του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία
2-4, στη Θεσσαλονίκη.

Την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στις 14.00, η φυσικοθεραπεύτρια κα Ν. Τζορμπατζάκη, θα πραγματοποιήσει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, με θέμα: «Επιδημιολογικά δεδομένα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο». Η κα Τζορμπατζάκη, θα αναλύσει τα πιο πρόσφατα δεδομένα εμφάνισης επιδημιολογικών ασθενειών, καθώς και των παραγόντων που τα επηρεάζουν, στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Την Τρίτη 8 Απριλίου στις 12.00, ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για τους επαγγελματίες του χώρου της φυσικοθεραπείας, θα αναπτύξει ο κος Π. Ιακωβίδης, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙΘ, με θέμα: «Σύγκεντρη – έκκεντρη μυϊκή δράση αποτελέσματα στους ιστούς».

Ο κος Δ. Κατσουπάκης, Φυσικοθεραπευτής, την Τετάρτη 9 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει το σεμινάριο με θέμα: «Ειδικές Περιδέσεις Αποσυμπίεσης». Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση του να έχουν ενημερωθεί σχετικά με τις εξειδικευμένες τεχνικές περίδεσης, που θα παρουσιάσει ο κος Κατσουπάκης, καθώς και να είναι σε θέση να τις εφαρμόσουν.

Την εβδομάδα υγείας, θα κλείσει το σεμινάριο με θέμα: «Διατροφή & μεταβολικό σύνδρομο», εισηγητής του οποίου θα είναι ο κος Ν. Παπασπανός, Κλινικός Διατροφολόγος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο οποίος θα παρουσιάσει τις πλέον πρόσφατες μελέτες σχετικά με τον μεταβολισμό και την βελτίωση του, ενώ θα παρουσιάσει και κατηγορίες διατροφικών προϊόντων, οι οποίες λειτουργούν ευεργετικά ως προς την κατεύθυνση αυτή.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Keywords
Τυχαία Θέματα