WIB Forum 2014:«The Workplace Through the Eyes of Generation Y»

09:21 18/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Επιτροπή Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διοργανώνει το ετήσιο WIB Forum 2014 με θέμα «The Workplace Through the Eyes of Generation Y», τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η
είσοδος των Generation Y στην αγορά εργασίας έχει σηματοδοτήσει μία νέα εποχή. Ο κύριος στόχος του Forum είναι να αναδείξει τις προτεραιότητες και προβληματισμούς των νέων αυτών ανθρώπων σχετικά με την επαγγελματική ή επιχειρηματική τους εξέλιξη εν μέσω των σημερινών συνθηκών της αγοράς και πως ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί καλύτερα να αξιοποιήσει τα ταλέντα αυτής τη γενιάς.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας που έχει διεξάγει η KPMG, με θέμα «Ο χώρος εργασίας μέσα από την οπτική της νέας γενιάς». Η έρευνα αφορά στους νέους και πως αυτοί αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα της ζωής τους στον εργασιακό χώρο αλλά και πέρα από αυτόν, επίσης δίνει με τρόπο πολύ ρεαλιστικό και την οπτική των CEOs για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την ένταξη αυτής της γενιάς στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον. 620 νέοι απάντησαν με ενθουσιασμό και ρεαλισμό μέσα από τη συμμετοχή τους στα focus groups και στα ερωτηματολόγια που τους δόθηκαν κατόπιν. Έδωσαν το δικό τους στίγμα σε αυτό που εμείς ονομάζουμε καριέρα, εξέλιξη στην ιεραρχία, ‘work life balance’, επανατροφοδότηση (feedback), εταιρικό αποτέλεσμα και εταιρικές αξίες. Tα αποτελέσματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα, σε κάποιες περιοχές αναμενόμενα σε κάποιες ανατρεπτικά.

Μέσα από μία διαδραστική παρουσίαση εκπροσώπων νέας γενιάς και καταξιωμένων στελεχών εταιριών θα παραχθεί πρωτότυπος και ενδιαφέρον διάλογος σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες στο WIB Forum 2014 θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να είναι μέρος αυτής της δυναμικής συζήτησης, να προβάλουν τις απόψεις τους και να συμβάλουν σε μια συνομιλία μεταξύ γενεών που εστιάζει σε αιχμηρά θέματα και προτείνει λύσεις για το εργασιακό μέλλον.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες: Asset Ogilvy Public Relations, Coca-Cola Hellas, Cosmote, KPMG, MetLife Alico, Pharmathen Pharmaceuticals, Procter & Gamble Hellas, Swarovski Hellas. Χορηγοί επικοινωνίας είναι: Kathimerini, Direction Publishing Company. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας είναι: kathimerini.gr, BusinessNews.gr, BPONLINE.AMCHAM.GR.
Keywords
Τυχαία Θέματα