To skroutz.gr σπάει το φράγμα των 2 εκατομμυρίων επισκεπτών

08:17 16/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Ο Οκτώβρης σηματοδότησε ακόμη μια σημαντική περίοδο για το www.skroutz.gr, καθώς τον προηγούμενο μήνα η ομάδα του Skroutz έφτασε τα 40 άτομα και η δημοφιλή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών ξεπέρασε το φράγμα των δύο εκατομμυρίων μοναδικών χρηστών.

Ειδικότερα, μέσα στο μήνα το Skroutz κατέγραψε 5.048.282 επισκέψεις και πάνω από δύο εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, με τους χρήστες να πραγματοποιούν συνολικά
5,7 εκατομμύρια αναζητήσεις. Επίσης, το ποσοστό των χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα από τη φορητή τους συσκευή διατήρησε την ανοδική τάση, φτάνοντας τους 454.789 χρήστες.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν αναβαθμίσεις στην iOS mobile εφαρμογή του Skroutz, η οποία πλέον ενσωματώνει υποστήριξη για το iPhone 5 και τη μεγαλύτερη οθόνη, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του www.skroutz.gr, που αναβαθμίστηκε στην έκδοση Rails 3.2.

Επιπλέον, αρκετές προσθήκες υπήρξαν στο περιεχόμενο του Skroutz, με τον οδηγό αγοράς για τα χαρακτηριστικά του Οικιακού Θερμοστάτη και την κατηγορία «Αλυσοπρίονα», εν όψει της χειμερινής περιόδου. Η κοινότητα συνεισέφερε τον Οκτώβρη με 124 αξιολογήσεις προϊόντων, 253 αξιολογήσεις καταστημάτων, καθώς επίσης και περίπου 240 ερωτήσεις και απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα. Τέλος, νέα μέλη προστέθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας με στόχο την ενίσχυση των τμημάτων προγραμματισμού και περιεχομένου και το προσωπικό του Skroutz απαριθμεί πλέον τα 40 άτομα.

Το Skroutz εκτιμά ότι εν όψει της εορταστικής περιόδου θα συνεχίσει να καταγράφει αυξητικά μεγέθη επισκεψιμότητας, κυρίως λόγω της τάσης του κοινού να αναζητά πιο προσιτές λύσεις και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην έρευνα και τη σύγκριση των προϊόντων προτού προβεί σε αγορές.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα