Samsung European Forum 2014

12:06 28/1/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Samsung Electronics Co., Ltd, υποστηρίζει για μία ακόμα φορά τη δέσμευσή της στην ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα σε τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές, εκτυπωτές και φορητές συσκευές, στο πλαίσιο του European Forum που διοργανώνει στη Μάλαγα της Ισπανίας.

“Η Samsung φέρνει την τελευταία λέξη της καινοτομίας στην Ευρώπη,”
δήλωσε ο κ. Boo-keun Yoon, Co-CEO της Samsung Electronics. “Η προσέγγιση που ακολουθούμε στο να συνδυάζουμε τις ανάγκες του καταναλωτή, με την κατασκευαστική υπεροχή, την καινοτομία στο λογισμικό και τον έξυπνο σχεδιασμό, φέρνει τη Samsung σε ηγετική θέση παγκοσμίως στον κλάδο της τεχνολογίας.”

Σκιαγραφώντας το όραμά του για το μέλλον του κλάδου των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, ο κ. Yoon δήλωσε ότι τέσσερις κύριες τάσεις διαμορφώνουν τις τεχνολογικές απαιτήσεις των καταναλωτών: η συνδεσιμότητα, η αστικοποίηση, η αύξηση του μέσου όρου ηλικίας και νέα ζητήματα περιβαλλοντικού και κοινωνικού περιεχομένου.

Μερικά από τα σημαντικότερα προϊόντα που παρουσίασε η Samsung στο European Forum είναι:

-Η τηλεόραση 78-ιντσών U8500 με κυρτή οθόνη UHD της Samsung, που είναι η τηλεόραση με την πιο κυρτή οθόνη στον κόσμο, με 4,200 radii για άψογη εμπειρία θέασης.

Samsung ανακοίνωσε επίσης συνεργασία με διεθνείς εταιρείες παροχής περιεχομένου όπως η Netflix και η Vienna, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία UHD. Οι πελάτες της εταιρείας, μπορούν επίσης να περιμένουν τη νέα υπηρεσία “UHD video pack” που διαθέτει περιεχόμενο UHD από HDD σε συνεργασία με μεγάλα στούντιο όπως η FOX και η Paramount.

-Το νέο, κομψό πλυντήριο WW9000 προσφέρει απόδοση που επιτρέπει στον χρήστη να κάνει τις δουλειές του σπιτιού γρηγορότερα και ευκολότερα. Το ψυγείο Food Showcase με έξυπνο σχεδιασμό χώρων αποθήκευσης και καινοτόμο τεχνολογία κατάψυξης, διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

-Για εύκολη εκτύπωση που συνδυάζει τεχνολογίες NFC και Wi-Fi Direct, η Samsung παρουσίασε τους νέους εκτυπωτές mono laser printers και τα πολυμηχανήματα ProXpress M2880 Series, καθώς και μια σειρά από έγχρωμους laser εκτυπωτές και πολυμηχανήματα, την ProXpress C1860 Series.

-Το UD590 είναι η νέα οθόνη Ultra High Definition (UHD) της Samsung για το 2014 που προσφέρει λεπτομερή, high-pixel εικόνα και απίστευτα ρεαλιστικά χρώματα. Η UD590 διαθέτει αξεπέραστη ποιότητα σε λεπτομέρεια χρωμάτων, και έχει τη δυνατότητα να προβάλλει ένα δισεκατομμύριο χρώματα, που είναι 64 φορές περισσότερα χρώματα από μια συνηθισμένη οθόνη. Επίσης, περιλαμβάνει τεχνολογία UHD up-scaling που μετατρέπει περιεχόμενο χαμηλής πιστότητας σε εικόνα με ποιότητα επιπέδου UHD δημιουργώντας πιο καθαρές εικόνες.

-Τα tablets 12.2 ιντσών της Samsung, Galaxy NotePRO και TabPRO παρουσιάζουν την κορυφαία για την κατηγορία της, οθόνη WQ-XGA, με κρυστάλλινη ανάλυση περισσοτέρων από 4 εκατομμύρια pixels, για την κορυφαία εμπειρία tablet στην κατηγορία του, τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και από πλευράς απόδοσης. Η σειρά Samsung Galaxy NotePRO και TabPRO συμπληρώνεται με το Galaxy TabPRO 10.1 και 8.4 ιντσών. Τα tablets NotePRO και TabPRO λειτουργούν με την πιο πρόσφατη έκδοση Android 4.4.

- Η κάμερα NX30 με εναλλάξιμους φακούς διαθέτει προηγμένο αισθητήρα 20.3 MP APS-C CMOS, Tiltable Electronic Viewfinder (EVF), εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα κλείστρου 1/8000 του δευτερολέπτου και δυνατότητα συνεχών λήψεων 9 FPS για τη δημιουργία εικόνων υψηλής ποιότητας με την ταχύτερη απόδοση μέχρι στιγμής. Η NX30 διαθέτει λειτουργίες NFC και Wi-Fi, όπως η εφαρμογή ‘Tag & Go’, που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μοιράζεται εύκολα τις αναμνήσεις του συνδέοντας την κάμερα με άλλες φορητές συσκευές με NFC. Επίσης, η Galaxy Camera 2 αιχμαλωτίζει εικόνες γρήγορα και όμορφα, με επαναστατική τεχνολογία για δυνατότητες άμεσου sharing, χάρη στον αποτελεσματικό αισθητήρα 16.3 megapixel BSI CMOS, φακό 21x οπτικού ζουμ, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz και πλατφόρμα Android.

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία θέασης με την κυρτή τηλεόραση UHD της Samsung

Η Samsung συνεχίζει να ηγείται στον κλάδο τηλεοράσεων, όχι μόνο από πλευράς πωλήσεων, αλλά και από πλευράς τεχνολογίας, μιας και είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες κυρτές τηλεοράσεις UHD.

Η κυρτή τηλεόραση UHD U8500 της Samsung διαθέτει πιο ευρύ πεδίο θέασης, πανοραμική αίσθηση που κάνει την τηλεόραση να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη από όσο είναι και διαθέτει διπλάσια αναλογία αντίθεσης σε σχέση με μία επίπεδη τηλεόραση. Πάνω από όλα όμως, η κυρτή τηλεόραση UHD της Samsung έχει κυρτότητα 4,200 radii, που την καθιστά την πιο κυρτή τηλεόραση στον κόσμο, και δημιουργεί την τέλεια εμπειρία θέασης. Επιπλέον, οι θεατές μπορούν να έχουν αίσθηση 3D χωρίς τα ειδικά γυαλιά λόγω της νέας λειτουργίας Auto Depth Enhancer.

Η εμπειρία θέασης Samsung UHD βελτιώνεται περαιτέρω μέσω νέων αποκλειστικών τεχνολογιών που παρέχουν απίστευτο βάθος εικόνας, λεπτομέρεια και χρώμα, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας PurColorTM που παρουσιάζει τις αποχρώσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, αλλά και τη διαδικασία αναβάθμισης σε UHD που μετατρέπει το περιεχόμενο HD και Full HD σε σχεδόν UHD ποιότητα.

Έρευνα δείχνει ότι η πλειοψηφία των δυνητικών αγοραστών τηλεοράσεων ανησυχεί ότι μπορεί να πραγματοποιήσουν την αγορά τους σε λάθος στιγμή – δηλαδή λίγο πριν μια νέα τεχνολογία γίνει διαθέσιμη. Η Samsung απέδειξε ότι εξακολουθεί να είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικά διαχρονικές τηλεοράσεις, λανσάροντας το πρώτο «evolution kit» της για τις τηλεοράσεις UHD. Το «evolution kit» - διαθέσιμο τόσο για επιλεγμένες HD όσο και για όλες τις UHD τηλεοράσεις – εξασφαλίζει ότι η τηλεόραση λειτουργεί με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές και την τελευταία τεχνολογία.

Οι τηλεοράσεις της Samsung μάλιστα, γίνονται ολοένα και πιο «έξυπνες», με τη νέα λειτουργία Multi-Link που φέρνει την πολυχρηστικότητα στη μεγάλη οθόνη, καθώς και με το νέο Smart Hub. Η απόδοση των «έξυπνων τηλεοράσεων» εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή QuadCore Plus, που διπλασιάζει την ταχύτητα σε σχέση με την προκάτοχο της.

Τέλος, η εταιρεία καλωσορίζει τη νέα προσθήκη στην οικογένεια ασύρματων ηχοσυστημάτων, το M7, που επιτρέπει στους ακροατές να απολαύσουν μουσική χωρίς καλώδια οπουδήποτε στο σπίτι τους, από οποιαδήποτε πηγή ήχου.

Πιο έξυπνη κουζίνα και πλυντήριο με προηγμένες συσκευές μοντέρνου σχεδιασμού

Το WW9000 είναι το νέο πλυντήριο της Samsung, σχεδιασμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Το πλυντήριο διαθέτει μεγάλη πόρτα για ευκολότερο άνοιγμα και κλείσιμο, και έχει μίνιμαλ πλαίσιο με διαφανές βαθύ-μπλε, κρυστάλλινο φινίρισμα. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αφής, 5 ιντσών, Full Touch Screen, για εύκολη χρήση της συσκευής.

Το πλυντήριο διαθέτει ακόμη επιλογή Auto Optimal Wash, που με τέσσερις ειδικούς αισθητήρες καθορίζει τον ιδανικό κύκλο πλύσης, τη θερμοκρασία, τον χρόνο πλύσης και ξεβγάλματος και την ταχύτητα στιψίματος , ανάλογα με τον όγκο των ρούχων και του πόσο βρώμικα είναι.

Το WW9000 δεν είναι μόνο «έξυπνο», αλλά και γρήγορο. Η λειτουργία Super Speed Wash ολοκληρώνει την πλύση σε 60 λεπτά — για φορτίο 5kg με βασικές ρυθμίσεις— γεμίζοντας τον κάδο με νερό με την διπλή παροχή νερού. Επίσης υπάρχουν έξι προκαθορισμένοι κύκλοι “Specialty Cycles” που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο, επιτρέποντας στο χρήστη να επιλέξει κύκλο πλύσης, χωρίς να μπερδεύεται με πολύπλοκες ρυθμίσεις.

Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, παρέχεται και η δυνατότητα ελέγχου μέσω της εφαρμογής Smart Control από το smartphone τους.

Παράλληλα με τη μείωση χρόνου πλύσης, το WW9000 μειώνει και την κατανάλωση ενέργειας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ecobubbleTM με την οποία το απορρυπαντικό διαλύεται πιο γρήγορα και έτσι διαπερνά τα ρούχα γρηγορότερα, χρησιμοποιώντας λιγότερο ζεστό νερό, και εξοικονομώντας ενέργεια σε κάθε πλύση.

Η Samsung παρουσίασε επίσης το ψυγείο Samsung Food Showcase Refrigerator, που συνδυάζει χρηστικότητα, τεχνολογία και σχεδιασμό, σε μια συσκευή ειδικά κατασκευασμένη για την ευρωπαϊκή αγορά. Το ψυγείο συνδυάζει τη μοναδική του εμφάνιση με έξυπνο σχεδιασμό στους εσωτερικούς χώρους αποθήκευσης, και καινοτόμο τεχνολογία ψύξης που διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα αυξάνει τον εσωτερικό χώρο. Το ψυγείο διαθέτει εξωτερική πόρτα με τμήμα ShowCase για εύκολη πρόσβαση σε σάλτσες, ποτά και snacks, καθώς και εσωτερικό τμήμα InnerCase για αποθήκευση μακρύτερης διαρκείας, μεγαλύτερων σε μέγεθος φρέσκων τροφίμων. Για να διασφαλιστεί η φρεσκάδα, το ShowCase διαθέτει μεταλλική πόρτα Metal Cooling και InnerCase με σύστημα Multi Air Flow.

Το ψυγείο Food Showcase Refrigerator διαθέτει επίσης παροχή νερού και πάγου που διευκολύνει την απόλαυση δροσερών ποτών, δροσερού φιλτραρισμένου νερού, και δίνει τη δυνατότητα να γεμίσει κανείς μια κανάτα με θρυμματισμένο πάγο, ή παγάκια.

Τέλος, τόσο το WW9000 όσο και το Food Showcase λειτουργούν με τη βοήθεια της Digital Inverter τεχνολογίας της Samsung, που ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα λειτουργίας βασικών εξαρτημάτων, όπως της μηχανής και του συμπιεστή, ανάλογα με την ισχύ που απαιτείται. Σαν αποτέλεσμα, ο καταναλωτής έχει μια συσκευή με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερο θόρυβο, και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, με την υποστήριξη δεκαετούς εγγύησης για τη μηχανή και τον συμπιεστή τους.

Εκτυπώσεις On-the-Go με τη σειρά εκτυπωτών Samsung ProXpress Series

Το 2013, η Samsung κατοχύρωσε την ηγετική της θέση σε τεχνολογίες προηγμένης mobile εκτύπωσης, λανσάροντας την πρώτη στον κόσμο σειρά έγχρωμων εκτυπωτών laser με δυνατότητες NFC, τη C410. Κατά τη διάρκεια του European Forum, η Samsung επιβεβαιώνει την υπεροχή της στην αγορά των mobile εκτυπώσεων, αποκαλύπτοντας την ProXpress M2880 Series, τη σειρά μονόχρωμων και πολλαπλών δυνατοτήτων laser εκτυπωτών, καθώς και την ProXpress C1860 Series, τη σειρά έγχρωμων και πολλαπλών δυνατοτήτων laser εκτυπωτών.

Διαθέτοντας εξαιρετική ταχύτητα και δυνατότητες NFC εκτύπωσης, οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές παρέχουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις εύκολες και άνετες mobile εκτυπώσεις. Οι μονόχρωμοι laser εκτυπωτές τυπώνουν 28 σελίδες το λεπτό, ενώ οι έγχρωμοι laser 18 σελίδες το λεπτό.

Χάρη στις τεχνολογίες NFC και Wi-Fi Direct, οι χρήστες μπορούν απλώς να ακουμπούν το smartphone τους στον εκτυπωτή και να τυπώνουν φωτογραφίες, αρχεία, e-mails και web περιεχόμενο, με ευκολία και ασφάλεια. Η mobile εκτύπωση υποστηρίζεται και από την εφαρμογή mobile printing της Samsung, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store, χωρίς χρέωση. Επιπροσθέτως, οι χρήστες της σειράς προϊόντων GALAXY μπορούν απλώς να αγγίξουν το “print button” στη GALAXY συσκευή τους. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν στις σειρές ProXpress μέσω του Google Cloud Print – ό,τι κι αν θελήσουν, όπου κι αν βρίσκονται.

Κάνε περισσότερα, διασκέδασε περισσότερο με τα Galaxy NotePRO και TabPRO

Η παραγωγικότητα, η απόδοση και η φορητότητα χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά των GalaxyPRO tablets της Samsung. Τα Galaxy NotePRO και TabPRO φέρνουν την καλύτερη εμπειρία θέασης σε tablet, μέσω της πρώτης στον κόσμο WQXGA οθόνης 12.2 ιντσών, η οποία διαθέτει περισσότερα από 4 εκατομμύρια pixels. Η περιοχή θέασης που προσφέρουν είναι 48% μεγαλύτερη από τα παραδοσιακά tablets των 10 ιντσών, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εντυπωσιακά video σε ποιότητα Full HD, περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ένα νέο UX σχεδιασμό που βελτιώνει κάθε τύπο περιεχομένου.

Και οι δύο σειρές προϊόντων διακρίνονται για τις προηγμένες λειτουργίες τους, όπως το Multi Window, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν μέχρι και τέσσερα παράθυρα ταυτόχρονα στην οθόνη τους, και το Remote PC, ένα διαδραστικό εργαλείο για e-meetings και συνδιασκέψεις μέσω video. Το βελτιωμένο εικονικό πληκτρολόγιο αναβαθμίζει την ανταπόκριση αφής, προσφέροντας μια πιο ρεαλιστική εμπειρία πληκτρολόγησης.

Τα Galaxy NotePRO και TabPRO διαθέτουν είτε ήδη ενσωματωμένες είτε δωρεάν για downloading premium εφαρμογές, περιεχόμενο και υπηρεσίες, αποτελώντας ένα εξαιρετικό πακέτο, με πλούσιο περιεχόμενο για τους χρήστες.

Η Samsung δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν το μέγεθος της συσκευής που επιθυμούν, προσφέροντας και τα TabPRO μοντέλα σε 8.4 και 10.1 ίντσες.

Τέλεια εικόνα με την οθόνη UD590 UHD
Οι καταναλωτές μπορούν, πλέον, να φέρουν την ηγετική 4K UHD τεχνολογία της Samsung στο σπίτι τους, μέσω της οθόνης 28 ιντσών UD590 UHD, η οποία παρέχει τέσσερις φορές την ανάλυση των Full HD (FHD) οθονών. Διαθέτοντας χρόνο ανταπόκρισης 1ms, η UD590 απεικονίζει άψογα και ομαλά ταινίες, παιχνίδια και streamed περιεχόμενο από το Διαδίκτυο, χωρίς θολά σημεία, για μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης. Η UD590 προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και χρωμάτων, καθώς απεικονίζει ένα δισεκατομμύριο χρώματα – δηλαδή 64 φορές περισσότερο από τις απλές οθόνες. Επίσης, περιλαμβάνει τεχνολογία για UHD αναβάθμιση, μετατρέποντας υλικό χαμηλής ανάλυσης σε επίπεδο εικόνας UHD και δημιουργώντας πιο έντονες εικόνες.

Η UD590 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία για multitasking, χάρη στο Samsung Picture in Picture (PIP) 2.0, το οποίο υποστηρίζει ανάλυση σε FHD και Picture by Picture (PBP), συνδέοντας δύο διαφορετικούς Η/Υ σε μία οθόνη. Επίσης, διαθέτει επιλογή που εύκολα μετατρέπει μια σκοτεινή και θολή εικόνα σε φωτεινή, ενώ διαθέτει θύρα οθόνης και δύο θύρες HDMI, για τη σύνδεση Η/Υ και άλλων οπτικοακουστικών συσκευών. Ειδικότερα, η UD590 μπορεί να απεικονίσει UHD περιεχόμενο για gaming κονσόλες, όπως το PlayStation 4 και το Xbox One, μέσω θύρας HDMI 1.4.

NX30: Ανακαλύψτε τις κρυμμένες στιγμές της ζωής με την πιο γρήγορη λήψη εικόνας που έγινε ποτέ
Οι νέες έξυπνες φωτογραφικές μηχανές της Samsung προσφέρουν ταχύτατη συνδεσιμότητα για να μπορούν οι χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες με ευκολία. Η NX30, με εναλλάξιμο φακό, διαθέτει νέα και βελτιωμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνοντας επεξεργαστή εικόνας DRIMe IV, αισθητήρα 20.3 MP APS-C CMOS και την τεχνολογία NX AF System II, επιτρέποντας στους χρήστες να «αιχμαλωτίζουν» κάθε στιγμή με εξαιρετική ευκρίνεια και πλούσια χρώματα.

Όλοι μπορούν, πλέον, να μοιράζονται φωτογραφίες πιο εύκολα από ποτέ, μέσω της νέας λειτουργίας “Tag & Go” της NX30, ενώ το ανακλινόμενο ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) κάνει πιο εύκολο το αποτύπωμα φωτογραφιών από διαφορετική οπτική γωνία, για λήψεις με μοναδική προοπτική.
Η Galaxy Camera 2, με λειτουργικό Android, συνδυάζει την ποιότητα εικόνας μιας high-end κάμερας με τις δυνατότητες για τους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο. Η Galaxy Camera 2 είναι μια συσκευή με υψηλή απόδοση, καθώς διαθέτει 16MP, 32x optical zoom και διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα μιας πλατφόρμας Android.

Η Samsung ανακοίνωσε, επίσης, τη νέα συνεργασία της με την Getty Images, μία παγκόσμια εταιρεία digital media, για να διευκολύνουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις ιστορίες τους μέσω της δύναμης της φωτογραφίας. Η συνεργασία θα ενώσει τις μοναδικές δυνατότητες και την τεχνογνωσία της Samsung και της Getty Images για να προβάλλουν την φωτογραφία ως μέσο διασύνδεσης προς όφελος όλων των πελατών ανά τον κόσμο.

Smart WLAN για μία αδιάκοπτη mobile εμπειρία

Στο European Forum, η Samsung παρουσίασε επίσης τη λύση "Smart WLAN" που απευθύνεται σε έξυπνες συσκευές όπως smartphones και tablets.

Μέσω αυτής, οι χρήστες απολαμβάνουν αδιάλειπτες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια video κλήσεων και video play, καθώς και καλύτερη απόδοση όταν μετακινούνται μεταξύ σημείων πρόσβασης. Παράλληλα, η τεχνολογία Samsung Traffic Schedule διασφαλίζει την καλύτερη υπηρεσία Wi-Fi, κατανέμοντας ίσο χρόνο σε πολλαπλές συσκευές.

Το 2013, η Samsung χρησιμοποίησε τη λύση αυτή στο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξής που διαθέτει στην Κορέα και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά αναφορικά με τα δίκτυα και την ασφάλεια.
Keywords
samsung, european, forum, forum, european, samsung galaxy, app store, playstation 4, xbox one, νέα, netflix, vienna, video, hdd, fox, food, nfc, mono, laser, series, προβάλλει, tablets, galaxy, tablet, android, cmos, electronic, fps, camera, ζουμ, εταιρεία, auto, full, evolution, smart, hub, screen, super, speed, εμφάνιση, multi, air, ισχύ, mobile, web, google, play, store, cloud, print, window, hdmi, playstation, xbox, system, optical, images, media, wlan, λύση, smartphones, κορεα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , auto show 2010 athens, www.google.gr, end, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, cmos, samsung galaxy, playstation 4, φωτογραφικες μηχανες, γωνια, δωρεαν, εικονες, μουσικη, οθονες, παιχνιδια, πλαισιο, ρουχα, ταινιες, τηλεοραση, φωτογραφιες, φωτογραφια, χρωματα, ψυγειο, ceo, fps, hdmi, images, nfc, smart, wlan, αγορα, αυξηση, αναμνησεις, απιστευτο, απιστευτα, αψογη, βοηθεια, γινει, γινονται, γυαλια, διαστημα, δυνατοτητα, δειχνει, διαδικτυο, δικτυα, εγινε, ευκολο, ευκολα, εκτυπωτες, ενεργεια, εμφάνιση, εξι, εταιρεία, ευρωπη, εφαρμογες, τεχνολογια, εξυπνο, ζεστο νερο, ζωης, ζουμ, υπηρεσια, υπηρεσιες, μηχανες, εικονα, κουζινα, λαθος, λειτουργια, ληψεις, ληψη, λύση, μειωση, μπλε, μοντελα, νερο, προβάλλει, οθονη, οθονη αφης, οικογενεια, οραμα, οφελος, πεδιο, πηγη, ποιοτητα, πληκτρολογιο, πλυντηριο, ποτα, πορτα, ρυθμισεις, σειρες, σελιδες, σειρα, σπιτι, τμημα, ισχύ, υψηλη, φορα, χρωμα, ομορφα, air, auto, app store, ασφαλεια, super, mobile, cloud, δουλειες, εφαρμογη, web, food, fox, full, galaxy, hdd, hdmi 1.4, hub, ιδανικο, camera, laser, media, mono, netflix, multi, ογκο, optical, παγακια, πακετο, play, πληροφοριες, print, speed, series, smartphones, screen, system, tablet, tablets, τηλεορασεις, θερμοκρασια, υλικο, υπεροχη, window, vienna, electronic, store
Τυχαία Θέματα