Public: “Πότε μια startup χρειάζεται και πότε είναι έτοιμη για επένδυση;”

07:24 13/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Τα Public και η Lenovo σε συνεργασία με το EMEA.gr σε προσκαλούν στις 18 Μαρτίου στο τρίτο "εντατικό μάθημα" για startups στο Public Συντάγματος!

Τα Public (http://www.public.gr) και
η Lenovo σε συνεργασία με το EMEA.gr (http://www.emea.gr) σε προσκαλούν στο τρίτο σεμινάριο για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες στις 18 Μαρτίου στον χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι μία startup εταιρεία είναι κατάλληλη για να λάβει επένδυση Venture Capital και ποιές είναι οι υποχρεώσεις και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν; Όταν μία startup είναι κατάλληλη για VC επένδυση, ποιο είναι το επίπεδο ωριμότητας, η εμπειρία και ο επιχειρηματικός σχεδιασμός που δείχνουν ότι είναι έτοιμη για να λάβει την επένδυση;

Την Τρίτη 18 Μαρτίου, στις 19.00, ο Λουκάς Πηλίτσης, διευθύνων σύμβουλος της Piraeus Equity Advisors και επικεφαλής του Private Equity & Venture Capital του Ομίλου Τραπέζης Πειραιώς, θα μεταφέρει μέσα από την επενδυτική του εμπειρία χρηστικές συμβουλές για τα παραπάνω θέματα, αλλά και συγκεκριμένα "case studies" επενδύσεων του για να εξηγήσει πώς λειτουργεί και πώς ολοκληρώνεται μία επένδυση σε μία startup.

Τα Public, η Lenovo και το EMEA.gr σε περιμένουν την Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος στο τρίτο σεμινάριο εξοικείωσης με το "οικοσύστημα" των startup επιχειρήσεων!

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής τώρα: http://blog.public.gr/event/3o-startup-crash-course-pote-mia-startup-einai-etimi-gia-ependisi/
Keywords
Τυχαία Θέματα