Product of the Year το MLS Destinator Talk&Drive liveTRAFFIC

18:45 28/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία MLS Πληροφορική βραβεύεται για την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της στον διαγωνισμό για τα καλύτερα προϊόντα και τεχνολογίες της ελληνικής αγοράς, Tech Excellence Awards, που διοργανώνουν τα περιοδικά PC Magazine και Τ3. Αυτή τη φορά τον τίτλο του Product of the Year 2010 κατέκτησε το live σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator
Talk&Drive liveTRAFFIC.


Η ανάδειξη του MLS Destinator T&D liveTRAFFIC πραγματοποιήθηκε με τη διαδικασία της online ψηφοφορίας με τη συμμετοχή χιλιάδων καταναλωτών τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2011. Για τις ανάγκες του διαγωνισμού χρησιμοποιήθηκε μια διεθνώς αναγνωρισμένη για την εγκυρότητά της online πλατφόρμα καταγραφής και ανάλυσης μέσω της οποίας διασφαλίστηκε ότι κάθε ψηφοφόρος μπορούσε να ψηφίσει μόνο μια φορά.

Ta Tech Excellence Awards έχουν ως στόχο να βραβεύσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εταιρίες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, τη χρηστικότητα, το σχεδιασμό τους και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της τεχνολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι βραβεία στον εν λόγω διαγωνισμό το 2008 και το 2009 είχαν λάβει το MLS Destinator 4800A και το MLS Destinator Talk&DriveTM αντίστοιχα.

Για τις τεχνολογικές πρωτιές της η MLS τιμήθηκε το 1998, πρώτη και μόνη Ελληνική εταιρία έως σήμερα, με το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας (European Information Technology Grand Prize).

Το MLS Destinator T&D liveTRAFFIC συνδυάζει την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής με live ενημέρωση για την κίνηση και live υπηρεσίες. Για πρώτη φορά ο πλοηγός ενημερώνει τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στο δρόμο και τα έκτακτα συμβάντα και τον οδηγεί έγκαιρα στον προορισμό του από δρόμους που δεν έχουν κίνηση.

Ακόμη, ενημερώνει και οδηγεί το χρήστη ανά πάσα στιγμή στα φθηνότερα βενζινάδικα, στα κοντινότερα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, στα πλησιέστερα εφημερεύοντα νοσοκομεία και κλινικές.

Με αιχμή του δόρατος την υψηλή τεχνολογία και την καινοτομία η εταιρία δίνει έμφαση στη διεθνή της ανάπτυξη και προετοιμάζει με προσεκτικά βήματα τις επόμενες κινήσεις της.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα