O Όμιλος Notos Com επιλέγει λύσεις e-Invoicing της Retail@Link

10:23 19/3/2015 - Πηγή: PC Nea
Ο ελληνικός όμιλος λιανικής NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε., επέλεξε τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), για το νέο shop-in-shop στη Βουλγαρία, SOFIA DEPARTMENT STORES OΟD, στοχεύοντας στην αυτοματοποίηση της καταχώρησης των παραστατικών από τους άνω των 150 προμηθευτές της και στη βέλτιστη διαχείριση του λειτουργικού χρόνου & κόστους στα τμήματα λογιστηρίου του νέου πολυκαταστήματος.

Τα SOFIA
DEPARTMENT STORES OΟD, αποτελούν τη νεότερη και ιδιαίτερα σημαντική επένδυση του ομίλου στη Βουλγαρία και ένα από τα μεγαλύτερα Shop In Shop στη Σόφια. Με περισσότερα από 150 επώνυμα brands ειδών ένδυσης και καλλυντικών που στεγάζονται στον πολυ-χώρο διασκέδασης Sofia Ring Mall (του Ομίλου Fourlis & του Ομίλου Danaos), η Notos Com επέλεξε την αυτοματοποίηση της εισαγωγής των παραστατικών των προμηθευτών της στο πληροφοριακό σύστημα των SOFIA DEPARTMENT STORES από την έναρξη της λειτουργίας τους, επενδύοντας δυναμικά στη λειτουργική βελτιστοποίηση, μέσα από την αξιοποίηση της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και της ανταλλαγής δεδομένων EDI.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συνεργάζεται με τη Retail@Link, εξειδικευμένο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και EDI με 12-ετή εστίαση στην παροχή καινοτόμων λύσεων e-Invoicing στον κλάδο του Λιανεμπορίου, με μία νέα πρόταση αυτοματοποίησης στο EDI και την αξιοποίηση ενός εύχρηστου “Self-Service” e-Portal. Μέσω της φιλικής e-πλατφόρμας της Retail@Link και της καινοτόμου “Do-It-Yourself” έκδοσης της υπηρεσίας R@L e-Invoicing EDI, οι προμηθευτές της αλυσίδας «ανεβάζουν» με εξαιρετική ευκολία τα παραστατικά τους χωρίς αλλαγές στη λειτουργία ή τα συστήματά τους, τα οποία εισάγονται στη συνέχεια αυτόματα και χωρίς λάθη στο πληροφοριακό σύστημα του αγοραστή τους με το μικρότερο διαχειριστικό κόστος για κάθε πλευρά.

Η ουσιαστική καινοτομία του έργου, εστιάζεται στη δυνατότητα άμεσης και εύκολης αυτό-εξυπηρέτησης των προμηθευτών χωρίς καμία εξάρτηση από συστήματα ή συνεργάτες, η οποία κάνει εφικτή την τάχιστη ανταλλαγή ηλεκτρονικών δεδομένων (όπως τιμολόγια, τιμοκατάλογοι, παραγγελίες, εκπτώσεις) και καθιστά τη διασύνδεση εξαιρετικά εύκολη συνολικά στην εμπορική συνεργασία. Η εταιρεία εφαρμόζει τη λύση της Retail@Link, στο σύνολο των εμπορικών σχέσεων των SOFIA DEPARTMENT STORES, με άμεσα πλεονεκτήματα ταχύτητας στις εμπορικές της συναλλαγές.

Όπως δηλώνει ο κ Νίκος Γαβαλάκης, Εμπορικός Διευθυντής στη NOTOS COM.: «Το νέο μας πολυκατάστημα στη Βουλγαρία, παρουσιάζει μια σειρά από σημαντικές προκλήσεις για τον όμιλο στις οποίες απαντάμε με λειτουργική καινοτομία και τεχνολογία προστιθέμενης αξίας. Στόχος της συνεργασίας μας με τη Retail@Link, είναι να δημιουργήσουμε ισχυρές βάσεις στην ηλεκτρονική διασύνδεσή μας με τους προμηθευτές μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε υψηλή ταχύτητα & ποιότητα στην ανταλλαγή δεδομένων, η οποία προσφέρει μειωμένο διαχειριστικό κόστος και χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο εφαρμόσαμε μία λύση που απαιτεί τη μικρότερη δυνατή διαχείριση από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές, καθώς η DIY- πλατφόρμα της Retail@Link προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε χρήστη από την πλευρά του προμηθευτή, να ανεβάσει τα παραστατικά του, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, χωρίς δύσκολες ή χρονοβόρες διαδικασίες και κυρίως χωρίς καμία αλλαγή ή παραμετροποίηση στα συστήματά του. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσαμε υψηλή επέκταση του EDI στους προμηθευτές μας και ταχεία ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής μας διασύνδεσης μαζί τους.»
Keywords
Αναζητήσεις
notos com
Τυχαία Θέματα