Nέα στελέχη στο δυναμικό της Intracom Holdings

12:22 7/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Καθήκοντα Chief Investment Officer της Intracom Holdings, με αρμοδιότητες τη διαχείριση των επενδύσεων του Ομίλου, καθώς και τη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης για νέες δραστηριότητες και επενδύσεις των εταιρειών του Ομίλου, αναλαμβάνει από 1 Νοεμβρίου 2013 ο κ. Χρήστος Μιστριώτης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μιστριώτης προέρχεται από τον όμιλο Intralot όπου κατείχε τη θέση του Group Treasurer από το 2006 και έχει περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας σε Treasury & Finance.
Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts (Hons) σε Economics και Econometrics από το Πανεπιστήμιο του Kent και μεταπτυχιακού από το Imperial College of Science and Technology του Λονδίνου.

Παράλληλα, στο δυναμικό της Intracom Holdings εντάσσεται και η κα Λία Βασιλάκη, που αναλαμβάνει από 1 Νοεμβρίου 2013 καθήκοντα Chief Human Resources Officer με αρμοδιότητες τη χάραξη στρατηγικής και υλοποίησης βέλτιστων πρακτικών και αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών του Ομίλου.

Η κα Βασιλάκη ήταν στη Wind από το 2005 έως και το 2012, όπου από το 2009 διετέλεσε Chief HR Officer. Έχει πολυετή εμπειρία, εκ των οποίων 10 χρόνια σε θέση HR Director, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως Coca Cola (Hellenic Bottling Company), GlaxoSmithKline, SmithKline Beecham CISA, STET Hellas. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. σε Business Administration (Major in Computer Information) από το American College of Greece (DEREE).
Keywords
Τυχαία Θέματα