MWC 2014: Challenge Accepted - Mission accomplished!

21:12 10/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Το κορυφαίο γεγονός του κλάδου φιλοξενήθηκε για άλλη μια χρονιά στην πρωτεύουσα της κινητής τηλεφωνίας, τη Βαρκελώνη, σε δύο ξεχωριστούς χώρους τη Fira Gran Via και τη Fira Montjuïc. Περισσότεροι από 85.000 συμμετέχοντες από 200 χώρες παρεβρέθηκαν φέτος στο συνέδριο.

Η Cytech συμμετείχε σαν εκθέτης στο Ελληνικό περίπτερο. Η φετινή παρουσία της συνδυάστηκε με την ανακοίνωση της νέας σουίτας mCore Business Software της εταιρίας.

Η mCore σουίτα αποτελείται
από 6 διαφορετικές λύσεις λογισμικού, που εκτείνονται από Mobile Messaging σε Premium SMS καθώς και Mobile Marketing λύσεις, όπως Lead generation και Mobile Coupons.

O κος Βαγγέλης Αντωνιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Cytech - και επικεφαλής της ελληνικής αποστολής - δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την φετινή δυναμική παρουσία της Ελλάδας, στην οποία συνολικά συμμετείχαν σχεδόν 40 εταιρίες αλλά και ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί φορείς, καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις – startups, φέρνοντας στο προσκήνιο ολόκληρο το ελληνικό οικοσύστημα τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, όσοι δεν παρευρέθηκαν μπορούσαν να παρακολουθούν τις εξελίξεις ζωντανά μέσω του live web radio που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της ελληνικής αποστολής.
Keywords
Τυχαία Θέματα