MBS COLLEGE: Facebook, τo ντοκιμαντέρ

16:50 5/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Ντοκιμαντέρ για το Facebook ως κοινωνικό φαινόμενο, γύρισε ο δευτεροετής φοιτητής Multimedia του MBS College (BA Hons Multimedia, University of Nottingham Trent), Μανώλης Δοριάκης, στα πλαίσια εργασίας του μαθήματος Design Practice III.

Τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε έχετε τώρα μέσα από το κανάλι του MBS
College στο You Tube στον σύνδεσμο http://www.youtube.com/watch?v=mMneXnqKHCY.

Είναι μία δουλειά που φανερώνει τους διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης και χρήσης του Facebook και θέτει ερωτήματα στο αν και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει την κοινωνικής μας συμπεριφορά στο μέλλον.

Ο τομέας του Multimedia -BA (Hons) Multimedia- έχει ξεκινήσει στο MBS College στο Ηράκλειο Κρήτης, τον τελευταίο χρόνο, ακολουθώντας πιστά την ύλη και το περιεχόμενο του προγράμματος που διδάσκεται στο Nottingham Trent University στην Αγγλία, από όπου απονέμεται και το πτυχίο.

Αποτελείται από δημιουργικές ειδικότητες, πάνω στις οποίες μπορούν και να κινηθούν επαγγελματικά οι απόφοιτοι αυτού του τμήματος. Κάποιες από αυτές είναι ο Κινηματογράφος και Κινούμενη Εικόνα (Animation), Παραγωγή Εικόνας και Ήχου, Διαδραστικά Μέσα, Σχεδιασμός Ιστοσελίδας (Web Design) και Περιεχομένου (Content Management), Τρισδιάστατα Γραφικά για Ταινίες (3D Animation) και Video Games.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του MBS ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2810 342 700 για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για παρουσίαση των προγραμμάτων που αντιπροσωπεύει το MBS College.



ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα