Lenovo ThinkPad Edge E420s: καμπύλες, στυλ και ύφος

00:40 18/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Σήμερα η Lenovo αποκάλυψε το νέο ThinkPad Edge E420s laptop, το οποίο – λόγω του ξεχωριστού σχεδιασμού και των εξαιρετικών εποδόσεών του –πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων.

Tο ThinkPad Edge E420s, που αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας των υπολογιστών που απευθύνονται σε μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις, επαναπροσδιορίζει
τη χρήση επαγγελματικών υπολογιστών, τόσο με τον πολυτελή σχεδιασμό όσο και με τις συναρπαστικές τεχνολογίες και λειτουργίες που διαθέτει, όπως για παράδειγμα το Lenovo Enhanced Experience 2.0.

Σύμφωνα με την IDC, η αγορά των laptop για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις είναι η μεγαλύτερη εμπορικά και διαρκώς ανεπτυσσόμενη, παγκοσμίως, ενώ, παράλληλα, εκτιμάται πως θα γνωρίσει αύξηση πωλήσεων σχεδόν 20% απο το 2011 έως το 2015. Πιο συγκεκριμένα, στο EMG – Emerging Market Group – εκτιμάται πως οι πωλήσεις υπολογιστών για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις θα διπλασιαστούν μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια (εκτός Λατινικής Αμερικής).

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο «Οι επαγγελματίες μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων χρειάζονται υπολογιστές που συνδυάζουν τις αποδόσεις με το σχεδιασμό, καθώς και μηχανήματα που είναι ευέλικτα και τους επιτρέπουν να αγγίξουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και, παράλληλα, να διατηρήσουν τις προσωπικές τους ζωές. Το νέο ThinkPad Edge E420s προσφέρει στους χρήστες συνδυασμό υψηλών επιδόσεων με ιδιαίτερο σχεδιασμό, καθώς και την εμπειρία ποιότητας των ThinkPad.»

Με το ThinkPad Edge E420s, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Οι επαγγελματίες των μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων, έχουν τη δυνατότητα, πλέον, να χαρούν τη εντυπωσιακή οθόνη, το ματ τελείωμα που το καθιστά απαλό στο άγγιγμα, και το αληθινό μέταλλο που αναδεινκύει την «κοσμοπολίτικη» εικόνα του.

Παράλληλα, το νέο Thinkpad Edge αποτελεί κι ένα ισχυρό επαγγελματικό παραγωγικό σημείο αποδόσεων, αφού χαρακτηρίζεται τόσο απο εντυπωσιακές επιδόσεις όσο και από ενσωματωμένα γραφικά όπως για παράδειγμα τον 2ης γεννιάς Intel Core επεξεργαστή, το Lenovo Enhanced Experience 2.0 για πιο γρήγορη εκκίνηση, καθώς και μία πληθώρα ασύρματων τεχνολογιών συνδεσιμότητας. Παράλληλα, παρέχει multimedia εφαρμογές, Dolby Home Theatre audio και υψηλής ανάλυσης video conferencing.

Η Γιώτα Κασκαμπά, 4P Manager-SMB της Lenovo προσθέτει «Ως κληρονομιά της καινοτομίας, τα laptop Lenovo ThinkPad έχουν βαθμολογηθεί στο νούμερο 1 στη μελέτη Technology Business Research’s Corporate IT Buying Behavior και Customer Satisfaction, για 6 συνεχείς περιόδους αναφοράς (3ο ημερολογιακό τρίμηνο 2010). Αυτές οι βαθμολογήσεις είναι αποτέλεσμα σταθερών επιδόσεων που αφορούν την αξιοπιστία/ποιότητα του σκληρού δίσκου, την ευκολία επαγγελματικής χρήσης, το χρόνο επισκευής και τέλος την τηλεφωνική υποστήριξη.»

Δελεαστικός σχεδιασμός
Εντυπωσιακά λεπτό και ελαφρύ, το ThinkPad Edge E420s αγγίζει μόλις τα
Keywords
Τυχαία Θέματα