H Serbia Boradband (SBB) επεκτείνει τη συνεργασία της με την Eutelsat

17:44 28/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Serbia Broadband (SBB) και η Eutelsat Communications (Euronext Paris: ETL) ανακοίνωσαν ότι επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την υπογραφή συμφωνίας ανάμεσα στην πρωτοπόρο εταιρία τηλεπικοινωνιών της Σερβίας και στη Skylogic, θυγατρική της Eutelsat,
με σκοπό την διανομή της δορυφορικής ευρυζωνικής υπηρεσίας Tooway™ σε έξι χώρες των Βαλκανίων.
Η νέα συμφωνία θα επιτρέψει στην SBB να συνδυάσει την τηλεοπτική της πλατφόρμα Total TV, που χρησιμοποιεί το δορυφόρο EUTELSAT 16A, με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες Tooway™ μέσω του δορυφόρου KA-SAT, ανεβάζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει στις εν λόγω αγορές. Η SBB είναι ήδη ο κύριος πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών στη Σερβία κι έχει χτίσει μια βάση περισσότερων από ένα εκατομμύριο συνδρομητών pay-TV της υπηρεσίας Total TV.

Η SSB σχεδιάζει να προσφέρει δορυφορικές ευρυζωνικές λύσεις υψηλής ποιότητας σε χρήστες της Σερβίας, Βοσνίας κι Ερζεγοβίνης, Σλοβενίας, ΠΓΔΜ, Κροατίας και Μαυροβουνίου που βρίσκονται σε περιοχές χωρίς ή με περιορισμένη πρόσβαση σε επίγειο ευρυζωνικό δίκτυο. Οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες σε τρία πακέτα: single-play (Internet), double-play (Internet & VOIP) και triple-play (Internet, VOIP & TV).

H Dragica Pillipovic Chaffey, Διευθύνων Σύμβουλος της Serbia Broadband σχολίασε: “Είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Eutelsat, τον μακροχρόνιο συνεργάτη μας στον τομέα των δορυφορικών μεταδόσεων, με το νέο εγχείρημα μας στον τομέα του δορυφορικού ευρυζωνικού Internet.
Αυτή η νέα συμφωνία, μας επιτρέπει να προσφέρουμε άμεση πρόσβαση σε υψηλότατης ποιότητας ευρυζωνικές υπηρεσίες σε σπίτια και επιχειρήσεις στην περιοχή των Βαλκανίων. Οι ευρυζωνικές υπηρεσίες της Eutelsat συμβαδίζουν πλήρως με τη δέσμευση της SBB να προσφέρει πάντα πρωτοποριακές τεχνολογίες, έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες όλων των χρηστών, ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται.”

Μιλώντας στο συνέδριο Digital TV CEE της Πράγας, ο Απόστολος Τριανταφύλλου, Regional sales Director CEE της Eutelsat δήλωσε: “Η απόφαση της SBB να επιλέξει την υπηρεσία Tooway, υπογραμμίζει την πεποίθηση μας ότι οι δορυφόροι μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος. Ως σημείο αναφοράς στην περιοχή στις υπηρεσίες αναμετάδοσης και στις ευρυζωνικές υπηρεσίες, η SBB επέλεξε τις κατάλληλες συνδυαστικές υπηρεσίες που της επιτρέπουν να εξασφαλίσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακών λύσεων για τους πελάτες της, χωρίς εξαιρέσεις.”

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα