H LeasePlan επιλέγει Excelsys HCM

07:39 2/5/2013 - Πηγή: PC Nea
Η LeasePlan, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου επιλέγει το EXELSYS Human Capital Management και την DCW Software Hellas για την ορθολογική Διαχείριση του Ανθρώπινου δυναμικού της, που στην Ελλάδα ανέρχεται σε 70 εργαζόμενους.

Το EXELSYS HCM, είναι μία ολοκληρωμένη λύση
Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων που λειτουργεί σαν υπηρεσία (Software-as-a-Service) on the cloud χωρίς να απαιτεί την προμήθεια λογισμικού ή την εγκατάσταση σε υπολογιστές της Εταιρείας.

H LeasePlan και οι εργαζόμενοι της θα μπορούν με ασφάλεια, ταχύτητα, και αξιοπιστία, να διαχειρίζονται διαδικασίες του τομέα ανθρωπίνου δυναμικού όπως benefits ,άδειες , απουσίες καθώς και την υλοποίηση του πλάνου εκπαίδευσης και αξιολόγησης.

Tο EXELSYS HCM και το ‘cloud computing ’ δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις οποιασδήποτε δομής και μεγέθους να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με άλλες εφαρμογές.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμες υπηρεσίες, που προσδίδουν πραγματική επιχειρηματική αξία στη σύγχρονη επιχείρηση» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Θάνος Γώγας, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας.

Η DCW Software Hellas με την 20έτη της παρουσίας στην Ελλάδα ,αποτελεί έναν αξιόπιστο Business Partner που εμπιστεύονται κορυφαίες στον κλάδο τους Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις στη χώρα μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα